Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΛΗΣΤΗΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

 

Το χρεωκοπημένο από τη διαφθορά, τις μίζες, τις λαμογιές και την παντελή ανικανότητα των πολιτικών κράτος, αντί να οδηγηθεί σιδηροδέσμιο στη φυλακή, συλλαμβάνει και  οδηγεί με χειροπέδες στα κρατητήρια, τους χρεωκοπημένους πολίτες! Αυτούς που επτώχευσε η ίδια η Κυβέρνηση, αυτούς που αδυνατούν να καταβάλουν τον ΦΠΑ τους παραδίδει στην χλεύη της κοινωνίας. 

Είναι ένα ακόμη τέχνασμα της Κυβέρνησης, προκειμένου να μεταθέσει την οργή των πολιτών από πάνω της και να τη διοχετεύσει ανάμεσα στους ίδιους τους πολίτες. Έτσι, για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση (ως συνέχεια της προηγούμενης), προσπαθεί να βγει ...λάδι μεταφέροντας τις αντιδράσεις στους κόλπους της ίδιας της κοινωνίας, με τη μια κοινωνική ομάδα να στρέφεται απέναντι στην άλλη. 
Όταν η Κυβέρνηση ξεφτιλίζει τον Πετζετάκι, τον ιδιοκτήτη της πασίγνωστης εταιρείας πλαστικών, μια οικογένεια επιχειρηματιών η οποία έχει προσφέρει για δεκαετίες στην ελληνική οικονομία αλλά σήμερα βρίσκεται σε οικονομική ανέχεια εξαιτίας της Κυβέρνησης, αντί να τύχει της προστασίας της, εμφανίζεται εντέχνως ως οικονομικός εγκληματίας! 
Πρόκειται περί αλητείας από την πλευρά της μνημονιακής Κυβέρνησης, η οποία όπως ειπώθηκε επιδώκει να ρίξει την ευθύνη για την οικτρή κατάσταση της οικονομίας στους επαγγελματίες, λέγοντας: "αυτοί φταίνε για το χάλι μας, επειδή δεν πληρώνουν τους φόρους"! 
Και όλοι αυτοί οι πολιτικοί ή τα άλλα πολιτικά λαμόγια που είχαν σχέση με τις εκάστοτε Κυβερνήσεις και που διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα, παραμένουν στον αφρό! 

Ιδού τί έκανε ο...συνταγματολόγος Βενιζέλος με την Proton Bank του Λαυρεντιάδη  και πόσο έχει ζημιώσει ο ίδιος το Δημόσιο:
"Σε πρώτη φάση τής έκανε μετάγγιση ρευστού 850 εκατομμυρίων ευρώ, για να μπορέσει η τράπεζα να επιζήσει. Η ζημία για το Δημόσιο τελικά ξεπέρασε το ένα δισ. Όπως λέει κι ο λαός, όμως, μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος; Η τράπεζα μετονομάστηκε σε Νέα Proton Bank και περιήλθε εξ ολοκλήρου στο Δημόσιο.
Ο Βενιζέλος, άλλωστε, έχει ειδικότητα σε τέτοιου είδους πατέντες. Ο πρώτος διδάξας είναι. Δεν πρωτοτύπησε με τη Νέα Proton Bank. Το ίδιο ακριβώς κόλπο το έχει κάνει στο ποδόσφαιρο. Πώς δημιουργήθηκε, δηλαδή, ο Νέος Πανιώνιος και τον πήρε στα χέρια του ελεύθερο βαρών, όπως λέει ο Βγενόπουλος, ο Αχιλλέας Μπέος;
Κόλπο του Βενιζέλου ήταν, για να σώσει τις ομάδες που είχε πατήσει πόδι άμεσα ή έμμεσα ο φίλος του ο Μπατατούδης. Χάρισε τα χρέη σε Δημόσιο και ΙΚΑ, χάσανε και όσοι τρίτοι είχαν να λαμβάνουν τα λεφτά τους και προέκυψαν ο Νέος Πανιώνιος και η Νέα Καβάλα, η οποία πέρασε μετέπειτα στα χέρια του Χρυσόστομου Ψωμιάδη. Μέχρι και οι εργαζόμενοι που είχανε μείνει στον δρόμο, πέρα από τη δουλειά τους, είχαν χάσει με τον βενιζέλειο νόμο και τα λεφτά της αποζημίωσης. Αφού έκανε λοιπόν μια φορά το κόλπο στο ποδόσφαιρο, γιατί να μην το ξανακάνει στις τράπεζες;
 Έτσι προέκυψε η Νέα Proton Bank. Συνέχεια και ολοκλήρωση της βενιζέλειας λογικής του Νέου Πανιώνιου του Μπέου και της Νέας Καβάλας του Ψωμιάδη. Μη νομίζει κανένας, όμως, ότι ο Βενιζέλος είναι κανένας ανάλγητος. Ότι κόβει τους μισθούς και τις συντάξεις από τον κοσμάκη, για να του περισσεύουνε λεφτά για τις Proton Banks. Οχι. Ο Ευάγγελος παίρνει όλα αυτά τα μέτρα μετά πόνου ψυχής. Για να σώσει το Εθνος, όπως έλεγε και ξαναέλεγε στη συνέντευξη που έδωσε στον Γιάννη Πρετεντέρη.
πηγή: amantomatimou.wordpress.com"

Ιδού ποιοι άλλοι επιχειρηματίες έχουν συλληφθεί έως σήμερα, όπως αλιεύσαμε τις πληροφορίες από το διαδίκτυο:
"Ακόμη δύο επιχειρηματίες με χρέη προς το δημόσιο που υπερβαίνουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη από την Οικονομική Αστυνομία. Πρόκειται για τους ιδιοκτήτες της εταιρείας ενδυμάτων-αξεσουάρ “Βελκόπουλος – Γιακουμίδης και Σία”. Αθροιστικά οι δύο συνέταιροι χρωστούν περισσότερα από δύο εκατ.ευρώ.
H σύλληψη των δύο Θεσσαλονικέων επιχειρηματιών έρχεται να προστεθεί στην κράτηση του Λέων Λεβή, ιδιοκτήτη των κέντρων αδυνατίσματος Bodyline, του Γ.Πετζετάκι, ιδιοκτήτη της εταιρείας πλαστικών Πετζετάκις, αλλά και των συλλήψεων του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας ΑΤΤΙΚΑΤ, του αφεντικού των κομμωτηρίων Nicolas και της ιδιοκτήτριας της αλυσίδας καταστημάτων FENA.
πηγή: piazzadelpopolo.blogspot.com
Συνελήφθη την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ο πρώην Δήμαρχος Τυχερού Γιώργος Δημούτσης, ως πρώην εκπρόσωπος ανώνυμης εταιρείας κατασκευής τεχνικών έργων, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση.

Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 400.440,65 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου