Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΜΕΑ


ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, συνεχίζοντας την παράδοση που είχε καθιερωθεί στον           τ. Δήμο Παπάγου εδώ και μία δεκαετία να εορτάζει μαζί με τους αναπήρους την Παγκόσμια Ημέρα Αναπήρων (3 Δεκεμβρίου), το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου παρέθεσε γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου στα άτομα με αναπηρία που έχει υπό την προστασία του ο Σύλλογος Αναπήρων Παπάγου – Χολαργού.
 Στο γεύμα παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλης Ξύδης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Αγγ. Κούτρα (φωτό), οι οποίοι υποδέχθηκαν με αγάπη και στοργή τους 120 αναπήρους και τους συνοδούς τους που προσήλθαν στη Λέσχη. Παρέστησαν επίσης σ’ αυτό, ανταλλάσσοντας ευχές με τους ανάπηρους εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Αντιδήμαρχος κ. Νικ. Κουτάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Νίκος Κουκής, Άννα-Μαρία Τσικρικώνη, Βάνα Ρετσινιά – Γιαννακοπούλου, Δανάη Δοπτόγλου και Π.-Κ. Τίγκας.
 Μετά το πέρας του γεύματος, ο Δήμος διένειμε τρόφιμα στους αναπήρους, οι οποίοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο κ. Βασ. Ξύδη και όσους βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης για το έμπρακτο ενδιαφέρον του Δήμου σ’ αυτή την ευαίσθητη κατηγορία των συνανθρώπων μας.
 Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αναπήρων τίμησαν το Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Βασ. Ξύδη για το διαχρονικό ενδιαφέρον του για τους αναπήρους και για τη στήριξη του Συλλόγου, προσφέροντας σ’ αυτόν ένα βιβλίο που αναφέρεται στη βιογραφία του Αγίου Νεκταρίου, προστάτη του Συλλόγου.
 
Ο Δήμαρχος

Βασίλειος Ξύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου