Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ;

Αναγνώστες μας ζητούν να μάθουν για ποιο λόγο γίνονται οι εκδηλώσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας Παπάγου-Χολαργού στην αίθουσα δημοτικών συνεδριάσεων είτε του Παπάγου είτε του Χολαργού.
Τούς προκάλεσε εντύπωση η παραπάνω φωτογραφία που δημοσίευσε το myxolargos.gr και ενίστανται για τον λόγο ότι ένα κόμμα χρησιμοποιεί την αίθουσα των δημοτικών συνεδριάσεων, όπου δεν επιτρέπεται παρά μόνον οι δημοτικοί σύμβουλοι να την χρησιμοποιούν.
'Με αυτό το σκεπτικό, τότε θα μπορούσε και η Βουλή να παραχωρήσει την αίθουσα των συνεδριάσεών της σε άλλους φορείς ή κόμματα για να πραγματοποιούν τις συγκεντρώσεις τους", μας είπε κάτοικος του Δήμου Παπάγου.
Νομίζουμε ότι  το παραπάνω επιχείρημα είναι δυνατό. Ένα κόμμα το οποίο αύριο-μεθαύριο θα διεκδικήσει τη ψήφο του Ελληνικού λαού για να μπει στην  Βουλή, είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί μια αίθουσα την οποία πληρώνουν οι κάτοικοι-δημότες Παπάγου, για να κάνει στο τσάμπα τις συναντήσεις ή τις αρχαιρεσίες του; Όταν μάλιστα η συγκεκριμένη παράταξη χρησιμοποίησε την αίθουσα του δήμου Παπάγου, επειδή-όπως είπαν επιτελείς της-δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν για να κάνουν την εκδήλωση σε ιδιωτικό χώρο, τότε είναι σαφές ότι μάς δουλεύουν! Χωρίς να έχουν φράγκα, χρησιμοποιούν τα χρήματα των δημοτών για να κάνουν τη δουλειά τους! Και μετά, το κόμμα της κας Μπακογιάννη θα έρθει να ζητήσει την ψήφο του λαού για...να μας σώσει και αυτή!!! Όπως και όλοι οι άλλοι του πολιτικού συστήματος, από το οποίο προέρχεται η κα Μπακογιάννη!
Στο τσάμπα έμαθε να κάνει όλες τις δουλειές της και σε βάρος του λαού η κα Μπακογιάννη;
Καλά να ψάχνει να βρει φθηνότερες τιμές, όπως έκανε με τα προϊόντα της...Siemens αλλά και στο τσάμπα;
Η κα Μπακογιάννη με τα ψέματα πάει να κάνει τις δουλειές της! Δεν έχει φράγκο και πάει από δήμο σε δήμο να κάνει τις εκδηλώσεις της στο τσάμπα!!!
Να διευκρινίσουμε ότι ο Δήμος δεν έχει ευθύνη επ' αυτού. Όπως μας διευκρίνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Αποστολόπουλος, και  άλλα κόμματα έχουν χρησιμοποιήσει την αίθουσα των δημοτικών συμβουλίων για τις αρχαιρεσίες τους.
Μήπως όμως ο Δήμος πρέπει να επανεξετάσει τη στάση του, εκτιμώντας το παραπάνω επιχείρημα;
Και κάτι τελευταίο: Η παραπάνω φωτογραφία αφορά αρχαιρεσίες ή μία επιπλέον εκδήλωση μετά τις αρχαιρεσίες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου