Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ ...ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ!


Δυνατά μπαίνει πάλι στο χώρο της  προσφοράς και ευεργεσίας στον Παπάγο-Χολαργό ο Μπάμπης Στάϊκος (στην φωτογραφία τον βλέπουμε με την κα Παρίση σε πρόσφατη βράβευσή του). Προσφέρεται να ανακατασκευάσει την αίθουσα του 2ου Γυμνασίου Χολαργού ενώ αναλαμβάνει να διαρρυθμίσει το δώμα του ΚΑΠΗ καθώς και να προσφέρει τα έξοδα για ένα 4ήμερο ταξίδι στο Παρίσι για τα μέλη των ΚΑΠΗ!!!
Ο Μπάμπης Στάϊκος πέραν από το μεγαλείο της πράξης του, δεν ...χτυπάει τυχαία στην παιδεία (νεολαία-οικογένεια) και στα ΚΑΠΗ. Μάλλον κάτι ετοιμάζει... 
Εάν τελικά ο Ξύδης δεν επαναδιεκδικήσει την δημαρχία στις επόμενες εκλογές, θα δώσει την σκυτάλη στον Στάϊκο. 
Παρακάτω δημοσιεύουμε τις απαντητικές επιστολές του κ. Ξύδη για την αποδοχή των προσφορών Στάϊκου.  
Στην φωτοτυπία φαίνεται η μια επιστολή με την προσφορά του νέου ευεργέτη Παπάγου-Χολαργού.

Αγαπητέ Κύριε Στάικε,

Αναφερόμενος στη με ημερομηνία 21 τρέχοντος μηνός επιστολή σας, σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον που για μία ακόμα φορά δείχνετε για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δήμος και ειδικότερα για την πρόθεσή σας να ανακατασκευάσετε, με δικά σας έξοδα, την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Γυμνασίου Χολαργού, ώστε να εξασφαλιστεί η ηχομόνωση, με τη χρήση υαλοπετασμάτων και γυψοσανίδων.

Ομολογουμένως, το έντονο ενδιαφέρον σας για το δήμο μας είναι συγκινητικό και δείχνει ότι είσθε άτομο με έντονα αισθήματα αλληλεγγύης και αγάπης προς το συνάνθρωπο και άτομο που του αρέσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Όπως πιθανόν γνωρίζετε, η ανακατασκευή της συγκεκριμένης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων είχε προγραμματιστεί να γίνει από το Δήμο μας και, γι’ αυτό το λόγο, έχει συνταχθεί η σχετική μελέτη (υπ’ αριθ. 77/2011), αντίγραφο της οποίας σας εσωκλείω ώστε αυτή να αποτελέσει τον οδηγό για τις εργασίες που θα γίνουν.

Αποδεχόμενος την προσφορά σας, σας εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου και σας παρακαλώ όπως, με την πρώτη ευκαιρία, μου αποστείλετε μία κάτοψη του χώρου στην οποία να σημειώνονται οι εργασίες που θα γίνουν και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Πάντα στη διάθεσή σας.


Με εκτίμηση και φιλία

Βασίλειος Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
Υποναύαρχος ΠΝ εα

Αγαπητέ Κύριε Στάικε,

Έλαβα τη με ημερομηνία 21 Νοεμβρίου ε.έ. επιστολή σας, με την οποία εκφράζεστε με επαίνους για τους συνεργάτες μου κ.κ. Κική Κούτρα (Αντιδήμαρχο), Παναγιώτη Ίσκο (Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής) και Βασιλική (Βιβή) Μπουφούνου (Έφορο ΚΑΠΗ) και το επιτελούμενο από αυτούς έργο στον τομέα της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου μας και με ενημερώνετε για την επιθυμία / πρόθεσή σας να στηρίξετε το έργο μου, αναλαμβάνοντας τη διαρρύθμιση του δώματος του ΚΑΠΗ, με σκοπό τη χρήση του από τα μέλη του κατά τους θερινούς μήνες και προσφέροντας στα μέλη του ΚΑΠΗ μία τετραήμερη εκδρομή στο Παρίσι, εντός του προσεχούς Ιανουαρίου, για να επισκεφθούν την έκθεση που πραγματοποιείται στο Μουσείο του Λούβρου με θέμα «Αρχαία Μακεδονία : Στο Βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Για τα θερμά σας λόγια και τις σημαντικές προσφορές σας που προανάφερα, οι συνεργάτες μου και εγώ σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμεθα να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε το κοινωνικό έργο σας και τη στήριξη του δικού μας έργου το οποίο, με τις επικρατούσες στη Χώρα μας συνθήκες, είναι δυσχερέστατο.

Μαζί με τις ευχαριστίες μας, σας παρακαλώ όπως δεχθείτε την έκφραση της βαθειάς εκτίμησής μου και των φιλικών μου αισθημάτων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. κ. Παν. Ίσκος, προς τον οποίον κοινοποιείται η παρούσα παρακαλείται να ενημερώσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. για τις σημαντικές προσφορές του κ. Στάικου και να μεριμνήσει για την αποδοχή τους, κατά τις οριζόμενες διαδικασίες.


Με εκτίμηση και φιλία

Βασίλειος Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
Υποναύαρχος Π.Ν. εα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου