Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΟ!


Ο Κουλούρης πάτησε αστυνομικό που τον  σταμάτησε γιατί πέρασε με κόκκινο
Το επεισόδιο με τον πρώην βουλευτή και Υπουργό του ΠΑΣΟΚ Κίμωνα Κουλούρη, και τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, κατά το οποίο πάτησε με το αυτοκίνητό του τον έναν από αυτούς, έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Δείχνει το πώς ακριβώς αντιμετωπίζουν οι πολιτικοί τον λαό και τους νόμους.
Αδιαφορούν, περιφρονούν και φτύνουν και τους νόμους και τον λαό. Θαρρούν πως αυτοί φτιάχνουν τους νόμους για τον κοσμάκη αλλά όχι για τους ίδιους. Ότι οι νόμοι ισχύουν για τους...χαχόλους πολίτες, ενώ αυτοί  ...υπερίπτανται των νόμων! 
Δεν βλέπετε τι γίνεται εδώ και δύο-δυόμισι χρόνια; Έχουν ποδοπατηθεί νόμοι και  Σύνταγμα από τους ίδιους τους πολιτικούς. Τα έκαναν όλα κουρελόχαρτο! Με μία υπογραφή ενός, του κ. Παπακωνσταντίνου, πέρασε το Μνημόνιο 1 το οποίο υπέγραψε και ο κ. Παπούλιας, διαλύοντας έτσι απλά, κάθε έννοια Συνταγματικής νομιμότητας! Εργασιακά δικαιώματα και λαϊκές κατακτήσεις πήγαν στο βρόντο, με μια υπογραφή αντισυνταγματική! 
Το πολιτικό σύστημα, από το οποίο προέρχεται ο κ. Κουλούρης, μόλις προ ολίγων ημερών δεν θέσπισε νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τα χρέη του Δημοσίου προς τους ιδιώτες παραγράφονται μέσα σε δύο χρόνια, ενώ την ίδια ώρα οι πολίτες σέρνονται αλυσοδεμένοι στα δικαστήρια και στις φυλακές για χρέη ακόμη και 20 ετών; 
Δικαιοσύνη με δύο πρόσωπα: ένα για τους πολιτικούς οι οποίοι βρίσκονται στο απυρόβλητο και ένα για τους δύσμοιρους πολίτες, στους οποίους εξαντλείται όλη η αυστηρότητα!
Η βουλευτική ασυλία επιβεβαιώνει με τον πιο χυδαίο τρόπο τον παραπάνω κανόνα, για τους σύγχρονους  πατρίκιους και πληβείους.  Οι πολιτικοί στέκονται απλοί θεατές των νόμων, οι οποίοι επιπίτουν μόνον επί της κεφαλής των απλών, ανώνυμων πολιτών! Αυτή η καθεστηκυία νοοτροπία έχει διαποτίσει έως το μεδούλι και τον Κίμωνα Κουλούρη. Βρέθηκε μπροστά σε αστυνομικούς των ...500 € (όπως περιφορνητικά τους χαρακτήρισε) και επειδή τόλμησαν να τον ελέγξουν για το ότι παραβίασε τέσσερις (4) φορές τον κόκκινο σηματοδότη, συνέχισε να τους στολίζει με κοσμητικά επίθετα και αρνούμενος να τους δώσει τα στοιχεία του, έθεσε σε κίνηση την πολυτελή Mercedes πατώντας στο πόδι τον έναν από τους αστυνομικούς, προκαλώντας του διάστρεμα!!! 
Τα αδικήματα τα οποία διέπραξε ο κ. Κουλούρης σύμφωνα με έγκυρους νομικούς κύκλους, ήταν αυτά της "απείθειας", "της αντίστασης κατά της Αρχής" και του "με σκοπό ή εξ' αμελείας τραυματισμού"αστυνομικού οργάνου!!!  
Για έναν απλό πολίτη, η κράτηση, η προσαγωγή του σε δίκη στο Αυτόφωρο και η πολύμηνη (τουλάχιστον) καταδίκη του, θα ήταν εκ των ουκ άνευ. Για τον κ. Κουλούρη όμως, για τον οποίο εκτός των άλλων έγινε γνωστό ότι δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης (είχε λήξει), δεν συνέβη τίποτε από όλα αυτά. Είναι ο πολιτικός, που ...υπερίπταται των Νόμων!!!
Με ένα απλό δε τηλεφώνημα από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στο οποίο προϊσταται ο παλαιός σύντροφος του  Κίμων,   Χρήστος Παπουτσής, τα πράγματα λύνονται πολύ εύκολα!!!
Εις υγείαν του...κορόϊδου λαού και βεβαίως του αστυνομικού, θύματος του κ. Κουλούρη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου