Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ = ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2010
  
Τα οικονομικά στοιχεία που παρέθεσε ο κ.Ξύδης στην τελευταία ανακοίνωσή του, στοχεύουν αποκλειστικά στη δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων για την πραγματική οικονομική κατάσταση στην οποία παρέλαβε τον Δήμο Χολαργού.
Η σύγχυση που τον  διακατέχει είναι προφανής και αποκαλύπτεται από τις αντιφάσεις που υπάρχουν στα στοιχεία που εμφανίζει:
Σε ορισμένα σημεία μιλάει για έλλειμμα  της τάξης  των € 16.628.050, ενώ   σε  άλλο σημείο μιλάει για έλλειμμα της τάξης  ποσού € 11.487.754,00.

Όμως τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ   του Δήμου Χολαργού δεν προκύπτουν μέσα από τα δελτία τύπου που εκδίδονται από τον  Δήμαρχο, αλλά από τον δημοσιευμένο και εγκεκριμένο από το Δημοτικό Συμβούλιο ισολογισμό του Δήμου Χολαργού.
Ισολογισμός ο οποίος έχει ελεγχθεί  και από ορκωτούς λογιστές που Ο Δήμαρχος με απόφασή του έχει ορίσει.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν  ότι από τον δημοσιευμένο  ισολογισμό του Δήμου Χολαργού, προκύπτει ότι τα  δάνειά  του έως την 31.12.2010  ανέρχονται στο ποσό των €  7.775.965.05 και  αναλύονται ως εξής:

Γ. Υποχρεώσεις     €
i. ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ   
4.Λοιπές Μακροθεσμες υποχρεώσεις    6.949.789,61
    
ii.ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ   
7.Μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις πληρωτέες στην επόμενη χρήση    826.175,44
Σύνολο    7.775.965,05

Τα ανωτέρω στοιχεία είναι δημοσιευμένα και μπορεί οποιοσδήποτε δημότης να ανατρέξει στις Δημοσιεύσεις στον Τύπο και στο Διαδίκτυο ή να το ζητήσει από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου.

Συνεπώς δεν υπάρχει καμία αναφορά για δάνεια ποσού 22.000.000 €, όπως ψευδώς επικαλέστηκε ο κ.Ξύδης προεκλογικά, επιδιώκοντας να παραπλανήσει τους δημότες και να υφαρπάξει την ψήφο τους.
Η τακτική παραπληροφόρησης των δημοτών  συνεχίζεται από τον Δήμαρχο, δυστυχώς όμως γι ’αυτόν έχει ημερομηνία λήξεως!

Με την  έγκριση της Απογραφής από το Δημοτικό Συμβούλιο όπως ο νόμος υποχρεώνει τότε οι δημότες θα πληροφορηθούν τα αληθινά οικονομικά στοιχεία καθώς και για την… τρύπα των 100.000 € που έχουν καταγράψει οι επιτροπές απογραφής  στο  ΤΑΜΕΙΟ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.

 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κύριε Ξύδη δείξτε για μια φορά ότι μπορείτε να παραδεχτείτε την αλήθεια μέσα από επίσημα στοιχεία που εσείς έχετε στα χέρια σας…!

Με τιμή,
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ




                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου