Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ'ΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕ Ο ΞΥΔΗΣ! ΗΡΘΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!

ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΑΙΡΟΥ... ΜΕ ΞΥΔΗ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

 Το να βλέπει κανείς τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη να αφήνει το Δημαρχείο του και να έρχεται στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τον κατηγορούμενο για συκοφαντική δυσφήμιση εκδότη του 'Ανεξάρτητου Παρατηρητή", είναι από τα...τρελά και παλαβά. Τα απίστευτα και όμως αληθινά, που λέει ο λαός.
Μέχρι πριν από ενάμισι  περίπου χρόνο, ο Βραχιολίδης καθόταν πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αλλά από τον σημερινό υπερασπιστή του, τον Δήμαρχο Ξύδη!!!
Σε μια υπόθεση που κράτησε σε μάκρος χρόνου, με πρωτοδκείο και Εφετείο, όπου τελικά αθωώθηκε ο δημοσιογράφος.
Ο καιρός όμως έχει γυρίσματα λέει πάλι ο θυμόσοφος λαός και αυτή την φορά ο Β. Ξύδης στρεφόμενος κατά του δημοτικού υπαλλήλου του Αθανάσιου Σαγώνα που δεν τον ενημέρωσε για την μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή", πήγε στο δικαστήριο να υπερασπιστεί τον κατηγορούμενο, λέγοντας ορθά-κοφτά: "Το άρθρο θίγει την Δημοτική Αρχή, αυτή ήταν υπεύθυνη για την εικόνα που επικρατούσε με τους λαθρομετανάστες και ο συντάκτης αποτύπωνε μια πραγματικότητα. Εάν κάποιος θα είχε το δικαίωμα να μηνύσει τον κατηγορούμενο, αυτός ήταν η Δημοτική Αρχή και όχι ο δημοτικός υπάλληλος που ενήργησε παρορμητικά χωρίς να ενημερώσει καθόλου την προϊσταμένη του Αρχή"!
Βέβαια η Πρόεδρος του Δικαστηρίου απάντησε στον Β.Ξύδη ότι ο εγκαλών είχε δικαίωμα να κάνει μήνυση, όμως ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού έθεσε τις βάσεις για την αθώωση του δημοσιογράφου!
Ποιος θα το φανταζόταν;
Ο Βραχιολίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την βοήθεια, όμως ως δημοσιογράφος θα συνεχίσει να κάνει αυτό που έχει μάθει να κάνει πολλά χρόνια: Να βρίσκεται απέναντι στην εξουσία, στην κάθε εξουσία, ασκώντας καλόπιστη κριτική (ενίοτε δριμεία) αποσκοπώντας στο καλό του Χολαργού-Παπάγου και των κατοίκων του.
ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ: 
Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΨΗΦΙΣΕ...ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ

Ποιος να φανταζόταν, ότι ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού, που όπου στεκόταν και βρισκόταν, έλεγε ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος και ..εχθρός του είναι ο Βραχιολίδης, θα έφτανε στο σημείο να...ψηφίσει τον εκδότη του 'Παρατηρητή" για "Συμπαραστάτη του Δημότη"!!!
Ποιος δεν θυμάται τις δικαστικές διώξεις του Νικολάου σε βάρος του δημοσιογράφου από την ημέρα που κέρδισε τις εκλογές το 2002 και μετά. Τέσσερις με πέντε φορές ο Νικολάου έστειλε τον Βραχιολίδη στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Μέχρι και στον Άρειο Πάγο τον πήγε, ενώ η τελευταία δίκη που θα εκδικαζόταν τον Δεκέμβριο του 2010, ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού, την απέσυρε αυθορμήτως!
Ποιος δεν θυμάται την έξαλλη κατάσταση στην οποία τον έφερε ο Βραχιολίδης μέσα στα δημοτικά συμβούλια, αναγκάζοντας τον πρώην Δήμαρχο να σηκωθεί από την θέση του, και να αρχίσει τους προπηλακισμούς σε βάρος του δημοσιογράφου, σε σημείο που οι Αυγουρόπουλος-Καραμπάσης έβγαλαν σηκωτό τον Νικολάου από την αίθουσα των δημοτικών συνεδριάσεων.
Είπαμε όμως, ο καιρός έχει γυρίσματα. Σήμερα οι Αυγουρόπουλος-Καραμπάσης είναι στα...μαχαίρια με τον Νικολάου, ενώ ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού, που θεωρεί τον Βραχιολίδη υπεύθυνο για την ήττα του στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ψήφισε τον εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" για "Συμπαραστάτη του Δημότη" στις πρόσφατες εκλογές!
Το είπαμε όμως και πιο πάνω: Η εφημερίδα μας παραμένει πάντα...απέναντι.Με κριτική διάθεση, υπέρ των Χολαργιωτών και Παπαγιωτών και υπέρ της αντικειμενικής ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου