Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Γραφείο Τύπου
Φώτιος Ν Αλεξόπουλος
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
 Αγίας Παρασκευής
Προς :Προϊστάμενο Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής

Αιδεσιμολογιώτατε,
                                         Ως εκλεγμένος Εκπρόσωπος του λαού της Αγίας Παρασκευής, ως Ορθόδοξος Χριστιανός αλλά και ως απλός πολίτης, θέλω να σας εκφράσω στην ολόθερμη και ειλικρινή μου συμπαράσταση στην επίθεση που δέχεστε από την Δημοτική Αρχή της Πόλης μας.
Είναι λυπηρό, με αφορμή τέτοιου είδους ζητήματα οι πολιτικοί άρχοντες να επιτίθενται ευκόλως στην Εκκλησία αλλά και σε άξιους κληρικούς και πνευματικούς Πατέρες του λαού της Αγίας Παρασκευής που τόσα έχουν προσφέρει στην Πόλη μας και την τοπική κοινωνία. Θεωρώ πως αυτές οι αυταρχικές και ασεβείς προς την Εκκλησία μας, πρακτικές και νοοτροπίες, δεν έχουν θέση στη Χώρα μας και δεν ταιριάζουν στην ευσέβεια και τη λεβεντιά του Έλληνα. Για το λόγο αυτό άλλωστε διαχώρισα έγκαιρα τη θέση μου από αυτές, με την ανεξαρτητοποίηση μου από την Παράταξη του νυν Δημάρχου κ.Ζορμπά, με την οποία εξελέγην στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
Δεν περίμενα ποτέ από τον κ.Ζορμπά αυτό τον ηθικό κατήφορο, να φθάσει στο σημείο να επιτεθεί στην Εκκλησία και σε Εσάς προσωπικά αντί να ζητήσει συγνώμη για τις απρέπειες και την αυθαιρεσία που επέτρεψε να γίνει μπροστά στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής  τον οποίο αξίως και ευλαβώς υπηρετείτε.
Δηλώνω και πάλι την ολόθυμη συμπαράσταση στο πρόσωπό Σας και σας ζητώ να μην υποστείλετε τη σημαία της ιερής αγανάκτησης απέναντι στον ισοπεδωτικό αυταρχισμό της δημοτικής αρχής. Είστε υποχρεωμένος τόσο πνευματικά όσο και διοικητικά να διαφυλάξετε τον ιερό χώρο του Ναού από πάσης φύσεως καπηλεύσεις και αυθαιρεσίες που προσβάλλουν την ιερότητα του χώρου αλλά και το θρησκευτικό αίσθημα των συμπολιτών μας.
Ο λαός της Αγίας Παρασκευής είναι κοντά σας πάντοτε και ειδικά τώρα. Είμαι κι εγώ στο πλευρό σας για οτιδήποτε με χρειαστείτε.
Σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή Χρονιά.


Ασπάζομαι την Δεξιά Σας
Φώτιος Αλεξόπουλος
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου