Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΤΑΤΑΣ-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ-ΡΥΖΙΟΥ-ΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ!
Οριστικοποιείται για τις 8 Απριλίου, Κυριακή των Βαΐων η διανομή της πατάτας από το κίνημα του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή". 
Η εφημερίδα μας, σε συνεργασία με τους "Εθελοντές Αλληλεγγύης" και την "Εθελοντική Ομάδα Χολαργού Προστασίας Καταναλωτή" , διευρύνει και σε άλλα προϊόντα την εκστρατεία από τον παραγωγό στον καταναλωτή χωρίς μεσάζοντες και σε φθηνές τιμές, . Έτσι λοιπόν, την Κυριακή των Βαΐων από τις 10.00 το πρωί, προγραμματίζεται η πώληση πατάτας, ελαιόλαδου, ρυζιού και ελιάς! Οι παραγωγοί θα πωλήσουν τα προϊόντα τους στον αύλιο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του λόφου Τσακού στον Χολαργό (τέρμα οδού Σύρου).
Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Οι πατάτες θα είναι από την Φλώρινα, εξαιρετικής ποιότητας και σε τιμή στα 0,30 λεπτά. Κάποιο μικρό θέμα που υπάρχει ως προς την ποσότητα παραγγελίας, δεδομένου ότι δεν έχουμε αγγίξει τους 25 τόνους που απαιτούν οι παραγωγοί, πιστεύουμε ότι θα επιλυθεί.
Οι πατάτες έρχονται σε συσκευασίες των 30 κιλών. 
Όσοι δεν έχουν δώσει παραγγελίες πατάτας, μπορούν να δίνουν στην διεύθυνση της εφημερίδας ind.observer@gmail.com
Όσον αφορά το ρύζι και το ελαιόλαδο και τις ελιές, δεν υπάρχει λόγος να δώσετε παραγγελίες ηλεκτρονικά, Επειδή θα έρθουν διάφοροι παραγωγοί, μπορείτε να αγοράσετε επί τόπου ό,τι σας ενδιαφέρει.
Υπάρχει το ενδεχόμενο (στον χώρο διανομής των προϊόντων) να έρθουν και κρεμμύδια Φλωρίνης.
Να είστε λοιπόν έτοιμοι και πείτε το σε γνωστούς και φίλους σας να μην χάσουν το ξεχωριστό για τις πόλεις Παπάγου-Χολαργού, γεγονός.
Ο Δήμος και ο κ. Ξύδης συνδράμουν στην προσπάθεια με την παραχώρηση του χώρου και με σχετική ανακοίνωση προς τους δημότες-κατοίκους.
Θερμή είναι και η συμπαράσταση στην όλη πρωτοβουλία και του πρώην Δημάρχου κ. Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου