Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΝΕΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

 
ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ: ΦΤΑΣΑΜΕ (σε συνεργασία με τους Εθελοντές Αλληλεγγύης) ΤΟΥΣ 18 ΤΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ!

Όσοι δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τον παραγωγό Καλαμάτας, το περίφημο "ΕΛΑΙΑ ΧΩΡΑ"που ήδη εξάγεται και στην Κίνα, θα μπορέσουν να το προμηθευτούν αύριο Τρίτη 27 Μαρτίου, έξω από το Δημαρχείο Χολαργού (δίπλα από το Ηρώο), μετά τις 13.00 το μεσημέρι. Μετά την τεράστια ζήτηση που είχε το ελαιόλαδο και επειδή ο ενάμισι τόσνος εξαντλήθηκε πολύ σύντομα, ο παραγωγός έρχεται  με νέα προμήθεια. 
 ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2,80 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ 5 ΛΙΤΡΩΝ. Η 5ΛΙΤΡΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 14,50 ΕΥΡΩ!


Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ  ΕΞΩ  ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (δίπλα στο Ηρώο) από τις 13.00 μ.μ.ΑΥΡΙΟ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ!
Σας δίνουμε και το link της εταιρείας παραγωγής του ελαιόλαδου Καλαμάτας, προκειμένου να έχετε μια οπτική ιδέα του τι θα αγοράσετε. Πρόκειται για την elaiaxora.blogspot.com η οποία παράγει εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με μηδενική οξύτητα.
 http://www.elaiachora.blogspot.com/

Στο μεταξύ, η εφημερίδα μας ήρθε σε συνεννόηση με τους Εθελοντές Αλληλεγγύης που έχουν την έδρα τους στην περιοχή Νέου Κόσμου- Δάφνης, οι οποίοι δέχτηκαν να ενώσουμε τις παραγγελίες του Χολαργού-Παπάγου με τις δικές τους, έτσι που οι σημερινές παραγγελίες τελικά φτάνουν -όλες μαζί- τους 18 τόνους. Υπολειπόμεθα δηλαδή 7 περίπου τόνους για να συμπληρωθούν 25 τόνοι και να μπορέσουμε να στείλουμε την παραγγελίες στους παραγωγούς από την Βόρειο Ελλάδα και αυτοί να έρθουν να μας τις παραδώσουν! 
Εμείς ως εφημερίδα το παλεύουμε!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου