Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

"ΠΑΓΩΣΑΝ" ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ

Κλειστές παραμένουν εδώ και μερικές ημέρες οι αθλητικές εγκαταστάσεις Χολαργού, μετά από εντολή του Περιφερειάρχη Ηλία Λιακόπουλου! Αιιτία για το μέγα θέμα που προέκυψε ξαφνικά, παγώνοντας αθλητές και προπονητές, ήταν έγγραφο της Γ.Γραμματείας Αθλητισμού το οποίο ζητούσε από την Περιφέρεια να ελέγξει την ασφάλεια των αθλητικών εγκαταστάσεων των δήμων .
Από την μεριά του, ο Περιφερειάρχης αποφάσισε να ενεργοποιήσει αιφνιδιαστικά το έγγραφο της Γ.Γραματείας και ουσιαστικά να στείλει ...ντιρεκτίβα σφραγίσματος όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων εφόσον δεν πληρούν τους όρους ασφαλείας αθλητών και φίλαθλου κοινού!!!
Αυτή την ώρα, οι ομάδες και οι προπονητές τους βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα. Χωρίς ουσιαστικά να τούς επιτρέπεται να προπονηθούν, χωρίς ο ΔΑΟΧ να μπορεί να παραχωρήσει το γήπεδο στις ομάδες της Γ' Εθνικής κατηγορίας, μια και στο γήπεδο του Τσακού πραγματοποιούνται αγώνες του Πρωταθλήματος, ο Χολαργός μετεβλήθη από την μια μέρα στην άλλη, σε τριτοκοσμική πόλη!!! Με μια απόφαση της Γ.Γ. Αθλητισμού και του Περιφερειάρχη Λιακόπουλου, έγιναν όλα μπάχαλο!
Όπως ακριβώς η Ελλάδα: Eπειδή αποφάσισαν οι τοκογλύφοι να την φτωχοποιήσουν και να την καταστήσουν τριτοκοσμική χώρα σε χρόνο ρεκόρ, τό ίδιο ξαφνικά ο Χολαργός, όπως και άλλοι Δήμοι, επειδή -λένε- δεν διαθέτει επαρκή πυρασφάλεια  ή πλαστικούς τάπητες 7ης γενιάς (!) πρέπει να βάλει λουκέτο!
Η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Ευαγγελοπούλου, δήλωσε: "Ο κ. Λιακόπουλος προκάλεσε μείζον θέμα στις τοπικές κοινωνίες και στους δήμους. Τέτοιου είδους προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν από την μια μέρα στην άλλη. Ούτε τα γήπεδα μπορούν να κλείνουν κατ' αυτό τον τρόπο επειδή λείπει πλαστικός τάπητας 7ης γενιάς. Πώς είναι δυνατόν να βρεθούν εν μέσω τέτοιας κρίσης, χρήματα για να βάλουμε τάπητα πλαστικό; Με αυτό το σκεπτικό και τέτοιες αιφνίδιες αποφάσεις, μπορεί αύριο να κείσουν και τα σχολεία"¨.
Αύριο στις 2.30 η κ. Ευαγγελοπούλου αναμένεται να δώσει συνέντευξη τύπου για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου