Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

έγιναν τα εγκαίνια του δημοτικού αναψυκτηρίου για το 2012


Ο πατήρ Γεώργιος Αργυράτος πραγνατοποίησε τον αγιασμό στο δημοτικό αναψυκτήριο Χολαργού, με παρόντες τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, Πρίαμο Αθανασίου και Νίκο Μαγδαληνό αλλά και μερικούς καλούς φίλους. Οι ιδιοκτήτες ου αναψυκτηρίου επέμειναν για μια ακόμη φορά ότι το υπό διαμόρφωση στέγαστρο είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί. "Δεν πρόκειται για επέκταση του αναψυκτηρίου", λένε και συνεχίζουν: "Στον ήδη υπάρχοντα χώρο θα τοποθετήσουμε ειδική ισοθερμική τέντα ώστε η επιχείρηση να μπορεί να λειτουργεί και με βροχή. Δηλαδή τι θέλετε, εάν βρέχει να βάζουμε λουκέτο και να μην δουλεύουμε; Και την ίδια ώρα τα νοίκια να τρέχουν; Και πώς θα τα πληρώσουμε; Εσείς κύριε Βραχιολίδη που αθλείστε και συμμετέχετε σε αγώνες και μαραθωνίους δρόμους, όταν βρέχει, δεν βάζετε ένα ισοθερμικό και συμμετέχετε στον αγώνα; Ή τα παρατάτε και πάτε σπίτι σας; Απ'ότι ξέρουμε τρέχετε και με βροχή. Εμείς, γιατί να μην εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις να λειτουργεί η επιχείρησή μας και με βροχή;".

Ομολογουμένως η απάντησή τους ήταν αποστομωτική. Αρκεί βεβαίως να μην θιγεί το περιβάλλον, το οποίο όπως μας διαβεβαιώνουν ακόμη μια φορά, θα το σεβαστούν ως κόρη οφθαλμού. 
Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για τους θιασώτες του δημοτικού αναψυκτηρίου, οι οποίοι από τώρα άρχισαν να ...προθερμαίνονται. Στην φωτογραφία δίπλα βλέπουμε τον Γιάννη Μπουζαμπαλίδη με τον Θανάση Βαλυράκη
Κάποιοι άρχισαν να το ρίχνουν σε χορούς και γλέντια όπως φαίνεται από την επάνω μεγάλη φωτογραφία. Τώρα, εάν οι κ.κ. Μαγδαληνός και Αθανασίου αποφασίσουν να βάλουν και καμιά πίστα, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε!
Άντε και καλές δουλειές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου