Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΦΩΤΟΥ , ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

Μάλλον ενοχλημένη εμφανίστηκε από το χθεσινό μας σχόλιο η Εύη Φώτου, παρουσιάζοντας πρώτοι την υποψηφιότητά της με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές.
Ίσως θα πρέπει να διαβάσει με περισσότερη προσοχή το δημοσίευμα το οποίο πιστεύουμε ότι ήταν διθυραμβικό για την ίδια. Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε με την Εύη Φώτου και όχι με τον Σαμαρά. Η Εύη Φώτου τιμά τον Σαμαρά, κοσμώντας το ψηφοδέλτιό του και όχι ο Σαμαράς την Εύη Φώτου. Ο Σαμαράς με την πολιτική συμπεριφορά του και την δωσιλογική του στάση καταρράκωσε το ηθικό των Ν.Δημοκρατών και καταβαράθρωσε τα ποσοστά του κόμματος. Κοιτάζει λοιπόν τώρα να βρει σανίδα σωτηρίας σε πρόσωπα άφθαρτα και ικανά. Η Εύη Φώτου είναι ένα από αυτά.
Γι' αυτό λέμε ότι η Εύη δίνει κύρος  στον Σαμαρά, σε αντίθεση με τον Μεσσήνιο πολιτικό ο οποίος πρακτικά βλάπτει την Εύη Φώτου. Κι αυτό, διότι η Εύη Φώτου θα είναι υποχρεωμένη να σηκώσει το σταυρό του μαρτυρίου, με τον οποίο την φορτώνει ο Σαμαράς, υποχρεώνοντάς την να δικαιολογεί όλα τα ανομήματά του !!!

Ο Σαμαράς, καλή μας φίλη Εύη, δεν έχει να προσφέρει τίποτε πέρα από το να ικανοποιήσει το πάθος του να γίνει Πρωθυπουργός. Κατά τα άλλα θα ακολουθήσει το σφαγιαστικό Μνημόνιο και τα μέτρα που το συνοδεύουν τον επόμενο Ιούνιο! Τότε, που θα γίνει της κακομοίρας με τις νέες σφαγές σε μισθούς-συντάξεις και περαιτέρω βουλγαροποίηση της χώρας! 
Εσύ Εύη έχεις να προσφέρεις πολλά με τα εφόδια που κουβαλάς, ο Σαμαράς όμως σε υποχρεώνει να τα χαραμίζεις, προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τις άθλιες υπογραφές του στα Μνημόνια που υπέγραψε και τα νέα Μνημόνια που έρχονται!
Γι΄αυτό λέμε ότι η Εύη Φώτου προσφέρει στον Σαμαρά σε αντίθεση με τον Σαμαρά που δεν προσφέρει τίποτε στην όμορφη Χολαργιώτισσα. Αντιθέτως την φορτώνει με το... χαλασμένο σαμάρι του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου