Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ε, οχι και παραπονα κύριε Ξύδη!

O Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης εξέφρασε εντονότατα παράπονα προς τη συνεργάτη μας για τον ότι ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" , το τελευταίο διάστημα δεν δημοσιεύσει στην ηλεκτρονική του εφημερίδα, τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις που στέλνει η Δημοτική Αρχή! Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο γίνεται σκοπίμως από την πλευρά μας, παρά το ότι ο Δήμος αποστέλλει τα σχετικά ενημερωτικά e-mails.
Η εφημερίδα μας βεβαίως και δεν απολογείται, αλλά θέλει να εξηγήσει στον Δήμαρχο δυο-τρια πράγματα, τα οποία ευελπιστούσαμε να είχε ήδη καταλάβει.

1. Το e-mail στο οποίο λαμβάνουμε τις προερχόμενες από τον δήμο αποστολές, είναι το προσωπικό του Μάκη Βραχιολίδη αλλά επειδή είναι yahoo.gr συχνά παρουσιάζει προβλήματα. Τον τελευταίο καιρό πολλά μηνύματα τα "πετάει" κατευθείαν στα spam.Παρά το ότι δηλαδή ο Δήμος στέλνει τα e-mail εμείς δεν τα λαμβάνουμε.  Καλό λοιπόν είναι από'δω και στο εξής ο Δήμος να μας στέλει ό,τι θέλει στο: ind.observer@gmail.com στην ηλεκτρονική δηλαδή διεύθυνση της εφημερίδας μας.
2. Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να ξέρει ότι η ηλεκτρονική εφημερίδα όσο και η έντυπη, ελέγχεται από το Α ως το Ω από τον ίδιο τον Βραχιολίδη. Κατά συνέπεια, θεωρείται ανθρωπίνως αδύνατον να τα προλαβαίνει όλα, ειδικά το τελευταίο διάστημα που ο εκδότης του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ είχε επωμιστεί και το θέμα της εκστρατείας πατάτας, λαδιού κ.λ.π.
Κύριε Ξύδη, δεν είναι  superman ο Βραχιολίδης!
Προς τι λοιπόν τα παράπονα; Λίγη κατανόηση δεν θα έβλαπτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου