Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΑΙΣΙΟ ΜΠΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΡΟΥΖΟΥ, "ΜΟΥΦΕΣ" ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ-GATE


ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ (ΞΕΝΥΧΤΗΣΕ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ)

reveka-skaftoura
ΓΕΜΑΤΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Πράγματι απογοητευτικές οι έρευνες των κυριακάτικων εφημερίδων που όλοι ανέμεναν για την υπόθεση Μειμαράκη και την εμπλοκή του ή όχι στο σκάνδαλο με τις off shore του επιχειρηματία real estate Γιαννάκη Καρούζου, του παραλή που το μόνον που δεν τον ενδιέφερε στη ζωή, όπως έλεγε ήταν το χρήμα.
Προσπάθήσαμε με βία να στραγγίξουμε ειδήσεις από όλες σχεδόν τις κυριακάτικες φυλλάδες αλλά ες μάτην.
Για 28 εταιρείες που βούτηξαν 350 εκ ευρώ σε δάνεια φυσικά δεν φταίει ο Μειμαράκης που πιθανόν κυριακάτικα δικαιούται πιο ανακουφισμένος να πάει να πιει μια φραπεδιά στις καφετέριες που συχνάζει.Τουλάχιστον δεν αποδεικνύεται εμπλοκή ή ενοχή, με όσα διαβάσαμε.
Ενώ όμως θίγεται το ζήτημα υπερδανεισμός από τράπεζες κανένας εκδότης(και ο κ.Χατζηνικολάου)δεν στηλιτεύει-όπως θα΄πρεπε-το γιατί οι τραπεζίτες που μερικοί είναι φίλοι του, έδιναν αβασάνιστα εθνικό πλούτο σε έναν απατέωνα, όπως τουλάχιστον παρουσιάζεται ο Καρούζος. Σε ένα λαμόγιο επενδυτή, την ώρα που ο λαός φεσώνεται γαμησιάτικα τραπεζών που τις κουβάλει στην πλάτη του.
Το μόνο που εξακολουθεί να παίζει  είναι όσα λέει ο Ιωσήφ Λιβανός που λέει ότι έχει ζητήσει προστασία από την αστυνομία γιατί κινδυνεύει η ζωή του. Και ποιος θα τον σκοτώσει αυτόν τον τύπο, πολύ περίεργο είναι αλήθεια, που κάθεται πίσω από ένα πανάκριβο γραφείο και λέει χίλια δύο χωρίς όμως να προσκομίζει(σε δημοσιογράφο)έστω μία απόδειξη για εμπλοκή πολιτικών προσώπων; Ο κυκλοθυμικός νεοέλληνας Βαγγέλας; Δικάζεται ο κυκλοθυμισμός;
Σου'πα, μου΄πες και μανταλάκια στα περίπτερα. Και θα δείτε τι μου πε ο Ζωγραφάκης και κατάλαβα εκείνο και το άλλο. Εαν η υπόθεση πάει στα δικαστήρια με όσα υπάρχουν, θα πάνε όλοι μετά από 5 ώρες στο σπίτι τους για μεσημεριανό ύπνο.
Τα μόνα που παίζουν δυνατά σε όλο το φάσμα της κυριακάτικης ενημέρωσης είναι :
- το εκρηκτικό μπούστο(μπορεί και λαστιχένιο)της πρώην κυρίας Καρούζου που πήγε να μας τρυπήσει το μάτι και το ριξε στην κλάψα η κυρά γιατί δεν της δίνει διατροφή ο φυγόποινος Καρούζος(η κυρία μάλλον θέλει κανένα εικοσάρικο χιλιάδες το μήνα για να τα φέρει βόλτα) και
-η κουμπαριά του εισαγγελέα Γεράκη με τον Καρούζο που ενώ είχε 150 εκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις του βάφτισε το παιδί. Το θέμα εδώ είναι σοβαρό. Εξαιρετικά σοβαρό. Πους πας κυρ-εισαγγελέα με την Τζένη την ωραία;
Τα υπόλοιπα, αναμασήματα. Όμως το μεγάλο θάβεται. Οι τράπεζες , τα δάνεια που παρείχαν και τις πιθανές μίζες που έπαιρναν τραπεζίες για να κάνουν παιχνίδι.
Και κάτι ακόμα: Οι εφημερίδες που αναφέρονται στο θέμα Μειμαράκη είναι φίσκα στην διαφήμιση από τράπεζες.
Κάτι μας λέει ότι εδώ υπάρχει ένα "ψοφίμι" που βρωμάει.
Την υπόθεση την παρακολουθούμε από κοντά. Για να δούμε ποια πρόσωπα είναι πίσω από μια πολύ περίεργη ιστορία στην οποία εμπλέκουν ΚΑΙ κορυφαία πολιτικά πρόσωπα.
Σ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου