Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


1923

Αλήθεια ή ψέματα;
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ. ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!
του Μάκη Βραχιολίδη
Σάλος σε όλη την χώρα με την Οργάνωση E.N.D. (End National Debt), των ομογενών από τις ΗΠΑ οι οποίοι –όπως ισχυρίζονται- εξαγοράζουν όλο το δημόσιο χρέος της χώρας. Μεγάλο μέρος του λαού εναποθέτει πλέον τις ελπίδες του στα ονόματα των Σόρα και Λαμπράκη, των επικεφαλής του Οργανισμού, οι οποίοι βεβαιώνουν με πιστοποιητικά ότι έχουν καταθέσει το ποσό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε Τράπεζες του Καναδά, ποσό το οποίο είναι άμεσα εκταμιεύσιμο. Ο Πρόεδρος μάλιστα της Οργάνωσης κ. Λαμπράκης σε χθεσινή του παρουσίαση σε τηλεοπτικό κανάλι, δήλωσε με βεβαιότητα ότι «τα χρήματα μπορούμε να τα εκταμιεύσουμε μέσα σε 3 λεπτά».
Και ενώ όλα αυτά προκαλούν σεισμό στην κοινή γνώμη η οποία ζητεί περισσότερες λεπτομέρειες για την πρωτοβουλία των ομογενών, το πολιτικό σύστημα καθεύδει. Ο Πρωθυπουργός, παρά τα όσα γίνονται γύρω του, παρά την παρουσία των ομογενών στη χώρα μας, παρά την προτροπή της Ελεύθερης Ώρας να λάβει πρωτοβουλία και να συναντηθεί με την Ε.Ν.D. ώστε να ακούσει –βρε αδερφέ- τι προσφέρουν αυτοί οι άνθρωποι για την σωτηρία της χώρας, δεν πράττει ουδέν. Λες και δεν έχει ακούσει τίποτε. Προκλητική η στάση του κ. Σαμαρά η οποία αποκτά άλλα χαρακτηριστικά αν την συνδέσει με τις εσπευσμένες δηλώσεις του βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη ότι δεν υπάρχουν ούτε ομογενείς που να προσφέρουν 600 δισεκατομμύρια δολάρια ούτε οργάνωση E.N.D.!!!
Η στάση Γεωργιάδη υποκρύπτει μια απόπειρα να ...περιβληθεί με πέπλο αναξιοπιστίας ή και απάτης, η πρωτοβουλία των ομογενών!!! Χωρίς στοιχεία, χωρίς κανείς από τους βουλευτές ή υπουργός να έχουν συναντηθεί έστω και μία φορά με την Ε.Ν.D. σπεύδουν να απαξιώσουν και να αποδημήσουν την πρωτοβουλία των ομογενών!
Και αυτό παρά το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι της Οργάνωσης έχουν στείλει μηνύματα αξιοπιστίας και σοβαρότητας. Άραγε γιατί τέτοια βεβιασμένη στάση; Φοβούνται κάτι; Μιλάνε και προσκυνάνε τους τσαρλατάνους της τρόικας που κατέστρεψαν το λαό και απαξιώνουν στο πυξ-λαξ Έλληνες της ομογένειας; Μήπως κάτι κρύβει η στάση τους;
ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ
Σε κάθε περίπτωση, εάν και εφόσον η κυβέρνηση ποιεί την νύσσα, καλείται η Εισαγγελία Αθηνών να παρέμβει στην υπόθεση. Επειδή τα όσα λένε οι ομογενείς, περί της ύπαρξης και κατάθεσης 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων στον λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας στον Καναδά, είναι τόσο σοβαρά που δεν μπορούν να πετιούνται έτσι για πλάκα, επιβάλλεται η παρέμβαση του Εισαγγελέα. Η Δικαιοσύνη οφείλει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη βεβαίως και την περίπτωση της εξαπάτησης. Δεν είναι δυνατόν δηλαδή κάποιοι να παίζουν με τον πόνο των Ελλήνων και να βεβαιώνουν ότι διαθέτουν 600 δισεκατομμύρια δολάρια για την εξαγορά του ελληνικού χρέους και να μην κουνιέται φύλλο!
Ελεύθερη Ώρα, makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου