Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ!!!

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ!


Ο Μπάμπης Στάϊκος μέσω του δικηγόρου του έστειλε απάντηση στο δημοσίευμα της directnews.gr το οποίο έχει αναπαραχθεί από πολλές άλλες ιστοσελίδες και το οποίο τον φέρει να έχει λάβει "λάδωμα" 38 εκατομμυρίων ευρώ περίπου χωρίς να το έχει επιστρέψει. Εμείς από την αρχή είπαμε ότι δεν υιοθετούμε σε καμμία περίπτωση αυτό το δημοσίευμα. Κρατούμε τις αποστάσεις μας και το ίδιο κάνουμε και τώρα. Θεωρήσαμε όμως χρέος μας να το κοινοποιήσουμε, διότι μας πήραν στο τηλέφωνο αναγνώστες μας και μας ρώτησαν τί είναι αυτά που γράφονται για τον συντοπίτη και ευεργέτη του δήμου Παπάγου. Ελπίζουμε και εκφράζουμε την πίστη ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και ο Μπάμπης Σταϊκος, είναι όπως τον έχουν μάθει όλοι: Ευεργέτης του Δήμου Παπάγου. Επειδή όμως η απάντηση του δικηγόρου αναφέρει ότι "με έκπληξη διαπίστωσε το δημοσίευμα του "Αναξάρτητου Παρατηρητή", η έκπληξη είναι δική μας διότι το δημοσίευμα δεν είναι δικό μας, είναι του directnews.gr και κυκλοφορεί μερικές ημέρες στο διαδίκτυο, έχει δε αναπαραχθεί από άλλα sites. Εμείς το διαπιστώσαμε τελευταίοι. Δηλαδή ο κ. Στάϊκος θέλει να πει ότι το δημοσίευμα από μας το διάβασε; Μας δουλεύει; Το directnews.gr έχει δημοσιεύσει και έγγραφα, ντοκουμέντα που φέρουν την υπογραφή Στάϊκου. Αυτά εμείς δεν τα δημοσιεύσαμε. Ο κ. Στάϊκος δεν τα έχει δει; Από μας τα είδε μόνο;
Η απάντηση του κ. Στάϊκου διά του δικηγόρου του είναι η εξής: 
Υπόψιν κ. Βραχιολίδη,

Με έκπληξη ο εντολέας μου διαπίστωσε ότι στη σημερινή δημοσίευση του blog  «Aνεξάρτητου Παρατηρητή» αναφέρεται το όνομά του.
Θα ήθελα να σας δηλώσω καταρχάς ότι η δωρεά είναι θεάρεστο έργο και όταν σκέπτεται κανείς να κάνει το καλό κάνει το καλό! Κατά συνέπεια εν Ελλάδι και για πολλοστή φορά ισχύει το γνωστό ρητό «ουδείς πιο αχάριστος από τον ευεργετηθέντος». Φαίνεται ότι η ενασχόληση του εντολέα μου με τα κοινά ενόχλησε πολλούς!!!
Κατά τα λοιπά, διαψεύδω για λογαριασμό του εντολέας μου το γεγονός ότι, ουδέποτε, όχι μόνο τον Σεπτέμβριο του 2009, αλλά και όλο το 2009 και εντεύθεν, νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ πολλώ δε μάλλον κακοποιούμενος από μπράβους, γεγονός που επιβεβαιώνεται από μία πρόχειρη δημοσιογραφική έρευνα που θα μπορούσε να έχει προηγηθεί και να εξακριβώσει το ανωτέρω γεγονός. Κατόπιν των ανωτέρω η εμπλοκή του ονόματος του κ. Στάικου με τον κ. Σουφλιά είναι τουλάχιστον φαιδρή! Όσον αφορά τους αποδιδόμενους ισχυρισμούς σας περί εμπλοκής του ονόματος του κ. Στάικου με την υπόθεση Ρέστη το λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη, η οποία θα ενεργήσει τα νόμιμα.

Αθήνα,04/10/2012

Για λογαριασμό του Χαρ. Στάικου
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Νίκος Δ. Χατζής
Για τη Δικηγορική Εταιρεία
ΝΙΚΟΣ Δ. ΧΑΤΖΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΙΝΔΑΡΟΥ 12, 10671 ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΤΗΛ. 210 3636700, FAX: 210 3618485
Δ.Ο.Υ. 999120620 Δ΄ΑΘΗΝΩΝ

Κατόπιν της παραπάνω διάψευσης, αφαιρούμε άμεσα την ανάρτηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου