Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ E.N.D. ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!


adonis-voyli
ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12.00 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΟΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ! 
Με δήλωσή του στο makeleio.gr o Άδωνις Γεωργιάδης ρίχνει το γάντι στον επενδυτή Σώρρα και την οργάνωση E.N.D. που εκπροσωπεί. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
"Η οργάνωση αυτή είναι παντελώς άγνωστη στην ομογένεια. Όπως παρεδέχθη ο κ. Λαμπράκης, δεν εκπροσωπεί την ομογένεια αλλά έναν ημεδαπό, τον κ. Αρτέμιο Σώρρα. Ο κ. Αρτέμιος Σώρρας κατά δήλωσή του διαμένει στην Πάτρα. Εξ όσων γνωρίζω, η Πάτρα δεν ανήκει στην ελληνική ομογένεια αλλά στην ελληνική περιφέρεια. Κατά δήλωση του κ. Λαμπράκη και του δικηγόρου κ. Παπαδάκη, όλα τα χρήματα είναι αποκλειστική δωρεά του κ. Αρτέμιου Σώρρα. Άρα, όταν εγώ είπα ότι δεν υπάρχει οργάνωση ομογενών, με επιβεβαίωσε ο κ. Λαμπράκης ότι δεν υπάρχει τέτοια οργάνωση ομογενών. Συνεπώς σε ότι αφορά την δήλωσή μου ότι οι ομογενείς δεν έχουν ιδέα τι είναι η οργάνωση E.N.D. έχω επιβεβαιωθεί πανηγυρικά. Αν μέχρι και την λήξη της σημερινής ημέρας, δηλ. στις 12.00 π.μ. δεν ανακοινώσει επισήμως η Κεντρική Τράπεζα του Καναδά, όπως δεσμεύτηκαν ο κ. Λαμπράκης και ο κ. Παπαδάκης ότι θα γίνει ανακοίνωση για την κατάθεση 600 δις δολαρίων επ'ονόματι του ελληνικού κράτους, τότε πρόκειται περί κοινών απατεώνων.
Εγώ δεν ανακατεύτηκα στην ιστορία ως Γεωργιάδης αλλά ως Πρόεδρος της Επιτροπής ελληνισμού της διασποράς της Βουλής των Ελλήνων. Και πήρα θεσμικά το Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού της Αμερικής και το Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού του Καναδά. Πήρα τον Πρόεδρο της ελληνική κοινότητας του Τορόντο και πήρα τους οργανωμένους ομογενείς της Ν. Υόρκης, γιατί ο κ.Λαμπράκης μένει στην Ν. Υόρκη. Τα αποτελέσματα: η οργάνωση E.N.D. είναι παντελώς άγνωστη στην ελληνική ομογένεια δεν την γνωρίζει κανείς".
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου