Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ: "ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ"

lamprakis
 Κοφτή-κάθετη δήλωση του κ. Λαμπράκη Προέδρου της E.N.D. (End National Debt), των Ομογενών που εξαγοράζουν το δημόσιο χρέος της χώρας.
Η δήλωση έγινε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπάδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ, σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου: "Σε τρία λεπτά μπορούμε να τα εκταμιεύσουμε και να τα δώσουμε τα χρήματα", είπε ο κ. Λαμπράκης. Για μια ακόμη φορά ο καθηγητής χειρουργικής εμφανίστηκε βέβαιος.
Ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Σαμαράς γιατί δεν παίρνει άμεση πρωτοβουλία να συναντηθεί με τους ανθρώπους της E.N.D.; Όπως μαθαίνουμε αύριο-μεθαύριο επιστρέφουν στην Αμερική.
Κύριε Σαμαρά ακούς; Μόνον με την τρόϊκα έχεις χρόνο να ααχολείσαι; Με τους Έλληνες που θέλουν να βοηθήσουν και λένε ότι έχουν άμεσα τη δυνατότητα να ξεχρεώσουν το χρέος μας, δεν διαθέτεις 1 ώρα χρόνο να συναντηθείς;
makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. πιστεύω δεν τους συμφέρει τον κύριο πρωθυπουργό και όλοι οι υπόλοιποι να ασχοληθούν με τους E.N.D.Γιατί θα βγουν όλοι που έχουν φάει και έχουν καταχραστεί τα χρήματα του ελληνικού λαού θα βγουν όλα στη φόρα και το κυριότερο θα τους κοπεί η μάσα.Αλλά δυστηχώς ο ελληνικός λαός κοιμάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή