Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΟΛΕΘΡΟ!


Spiro-Latsis 120311

ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
Πρόκεται περί αθλιότητας; Πού κρύβονται οι πλουσιότεροι των Ελλήνων οι οποίοι θα μπορούσαν να σώσουν την Ελλάδα από την καταστροφή; Γιατί κάνουν το κορόϊδο; Για το πορτοφόλι τους μόνον νοιάζονται; Γιατί έχουν νοοτροπία Σκρούτζ; Επιτέλους, στην Ελλάδα έχει βάλει την μπότα της η Γερμανία. Αντί για τους Γερμανούς επιτρόπους οι οποίοι έχουν κατακλύσει όλους τους δημόσιους Οργανισμούς και τις Τράπεζες, θα μπορούσαν και θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση τους οι Έλληνες εφοπλιστές και επιχειρηματίες. Εάν αυτοί είχαν πάρει στα χέρια τους τις τύχες της χώρας, σήμερα η Πατρίδα μας θα είχε στείλει στο διάολο την Μέρκελ και όλους τους τοκογλύφους-οικονομικούς δολοφόνους. 
Το περιοδικό Bussiness Insider στην έκδοσή του δείχνει ποιοι είναι 12 από τα οικονομικά μεγαθήρια που μπορούν να σώσουν την χώρα. 
Βεβαίως, από τη λίστα απουσιάζουν πολλοί ακόμη άλλοι, οι οποίοι είναι πιθανώς πολύ πλουσιότεροι από αυτούς που παρουσιάζει το περιοδικό, όπως οι οικογένειες Φάις, Λεβή, Αλχανάτι, Μοδιάνο, Καπέτα, Μπενρουμπή κλπ αλλά και οι 12 είναι ένα ενδεικτικό γκρουπ.
Γιατί κύριοι δεν ενώνεστε να πάρετε στα χέρια σας την Ελλάδα και να διώξετε τα πολιτικά σκύβαλα της σημερινής κυβέρνησης. Πού είναι η φιλοπατρία σας;
Ιδού λοιπόν ποιοι είναι οι 12 από τους πλούσιους που μπορούν να σώσουν την Ελλάδα αλλά σιωπούν!
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου