Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

"ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑΣΑ" ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ. "ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑ". ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΙΝ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ

zoi-xanthi2
ΚΑΙ με επίσημο πλέον δελτίο της Αστυνομίας, επιβεβαιώνονται όλες οι πληροφορίες του «Μ» για τον αδίστακτο ΔΟΛΟΦΟΝΟ της άτυχης Ζωής Δαλακλίδου!
Ο 27χρονος ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ από το Μυρωδάτο, ο "μανάβης" της γειτονιάς εδώ κι έναν μήνα, μετά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, όπου βρέθηκε και το κινητό της άτυχης κοπέλας, έσπασε πλήρως και ομολόγησε οτι είναι ο αδίστακτος ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ που αφού επετέθη και βίασε την 34χρονη κοπέλα, στην συνέχεια την έκαψε ζωντανή! Είναι ζήτημα ωρών να διαταχτεί η προφυλάκισή του, καθώς ήδη ισχυρή αστυνομική δύναμη αυτήν την ώρα έχει ζώσει το δικαστικό μέγαρο και αναμένεται με απόφαση Εισαγγελέα-Ανακριτική να οδηγηθεί στις φυλακές!
.....
ΚΥΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ!
Ο λόγος που ο δράστης έκανε το φρικιαστικό έγκλημά του, στην αρχή ήταν σεξουαλικός, είπε ο δράστης στην ομολογία τους αστυνομικούς και μετά την έκαψε ζωντανή για να εξαφανίσει τα ίχνη του και την περιέλουσε με βενζίνη!
Όπως επίσης ομολόγησε με πρωτοφανή ψυχραιμία στους αστυνομικούς, περνούσε τα ξημερώματα από τη γειτονιά και προχώρησε δίχως δεύτερη σκέψη στο βιασμό της άτυχης κοπέλας που μόλις είχε φτάσει έξω από το σπίτι της επειδή του.....άρεσε!
Στη συνέχεια και με πλήρη συνείδηση των πράξεών του αποφάσισε να κάψει το τραυματισμένο άγρια κορμί της Ζωής για να καλύψει τα ίχνη του. Ο βιασμός έγινε στον ακάλυπτο χώρο πίσω από την πολυκατοικία της, ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά ήταν το σπίτι του δράστη όπου αφού έκαψε την τσάντα της άτυχης κοπέλας, πήρε το κινητό της που βρέθηκε τελικά στο επί της οδού Περικλέους 30, 5ο όροφο διαμέρισμά του! Με απλά λόγια, έκανε τον ΒΙΑΣΜΟ γιατί του άρεσε να...βιάζει!!!!!
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Το επίσημο δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρει πιο αναλυτικά τα παρακάτω:
«Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η υπόθεση της ανθρωποκτονίας 34χρονης ημεδαπής που διαπράχθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (27.12.2012), στην πόλη της Ξάνθης.
Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 27χρονος ημεδαπός (Χρήστος Παπάζογλου), ο οποίος, στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας και κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε αρχικά και προσήχθη χθες το βράδυ (της Πέμπτης) στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ενώ συνελήφθη στη συνέχεια, καθώς εξεταζόμενος ομολόγησε τις πράξεις του.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, του βιασμού, της ληστείας και του εμπρησμού.
Ειδικότερα, ο 27χρονος δράστης, πρώτες πρωινές ώρες χθες (Πέμπτης), προσέγγισε την 34χρονη, η οποία επέστρεφε στην οικία της, ύστερα από νυχτερινή έξοδο και ασκώντας σωματική βία ασέλγησε σε βάρος της και την κακοποίησε σεξουαλικά. Στη συνέχεια, την χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι της και την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό (βενζίνη). Παράλληλα προκάλεσε φωτιά και αφού αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε διάφορα έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο, τράπηκε σε φυγή.
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του δράστη, μεταξύ άλλων, βρέθηκε το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο που της είχε αφαιρέσει.
Σημειώνεται ότι ο 27χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις απόπειρας βιασμού και κλοπών.
Ο συλληφθείς οδηγείται στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης»
(Σ. Σ. Ερώτημα του "Μαχητή". Αυτό το ΚΑΘΑΡΜΑ ενώ συνελήφθηκε για απόπειρες βιασμών, όχι μόνο κυκλοφορούσε ελεύθερος αλλα και σχεδόν κάθε βράδυ ήταν στα μπαράκια...κάνοντας και δημόσιες σχέσεις!!!)
......
ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΑΤΥΧΗ ΖΩΗ ΔΑΛΑΚΛΙΔΟΥ
Αυτήν την ώρα στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας παρουσία πολύ κόσμου, φίλοι και συγγενείς λένε το τελευταίο αντίο στην άτυχη Ζωή Δαλακλίδου.
ΜΑΧΗΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου