Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΟΜΑΡΙ! Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ...ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ "ΑΡΙΑΔΝΗΣ", ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΤΣΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ!!!

 Broutsis
 Ο υπουργός Εργασίας από τις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου είχε επινοήσει το σύστημα "Αριάδνη", να πληρώνει δηλαδή ο πολίτης 40 € στο συμβολαιογράφο για καθε αναγγελία γάμου ή κηδείας !!! Τι κι αν του φώναζαν ότι γι' αυτά τα θέματα επιλαμβανεται το Ληξιαρχείο δηλαδή οι δήμοι και δεν χρειάζεται να τρέχει ο κοσμάκης στους συμβολαιογράφου; Όχι, ο Βρούτσης ήταν αγύριστο κεφάλι! Έβγαινε στα κανάλια και προσπαθούσε να εξηγήσει τα ανεξήγητα ότι δηλ. ο λαός πρέπει να υπομείνει ακόμη ένα χαράτσι για την...σωτηρία του!
Τα blogs και όλες οι ιστοσελίδες τον κατήγγειλαν ακόμη  και ότι είχε ...ιδιαίτερη σχέση με τους συμβολαιογράφους τούς οποίους βάλθηκε να ξελασπώσει από την αναδουλειά. Ιδού δύο από τις δημοσιεύσεις-καταγγελία του Βρούτση:
http://www.antinews.gr/2012/10/11/183608/ 
http://greekvoices.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2820.html

 'Εως ότου  ήρθε ως από μηχανής θεός το Υπουργείο Εσωτερικών να δώσει τη λύση και να απαλλάξει τον πολύπαθο λαό από τις βλακώδεις επινοήσεις του Βρούτση. Με επείγουσα ανακοίνωσή του λοιπόν το ΥΠΕΣ ακύρωσε το σύστημα «Αριάδνη» με το οποίο ο Ι. Βρούτσης υποχρέωνε κάθε πολίτη να πληρώνει 40 € σε συμβολαιογράφους. για ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεων, θανάτων κ.λ.π. Με ένα απλό, πληροφοριακό σύστημα, θα στέλνει απευθείας τις ληξιαρχικές πράξεις στα ασφαλιστικά ταμεία. 
Ιδού και το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ που δημοσίευσε η 'Ελεύθερη Ώρα" και αναπρήγαγαν δεκάδες ιστοσελίδες: 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: THN «ΑΡΙΑΔΝΗ» ΤΗΝ…ΕΦΑΓΕ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ!
Έρχεται λοιπόν σήμερα ο κ. Βρούτσης, να παρουσιάσει σαν δήθεν δική του λύση την απόφαση του ΥΠΕΣ!!! . Και όχι μόνον αυτό: Το θράσος του δεν έχει όρια, που συνεχίζει να  βαφτίζει "Αριάδνη" την ήδη καταργημένη, λέγοντας ότι οι πολίτες δεν θα επιβαρύνονται!!! 
Ο πρώην βουλευτής μιλούσε για κάποια πολιτικά γομάρια!!!
Κατά τον μύθο, ο Θησέας απήλλαξε τους Αθηναίους από το Μινώταυρο με τη βοήθεια της Αριάδνης. Απ' το πολιτικό γομάρι τον Βρούτση ποιός θα μας απαλλάξει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου