Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ



"Η Ένωση Επιστημόνων Χολαργού-Παπάγου «Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ», με τους Ιερείς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού, διοργανώσαμε τη     Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στις  16 Δεκεμβρίου  2012, στο χώρο του Ιερού Ναού, με απόλυτη επιτυχία και με πολύ μεγάλη προσέλευση.



           Μίλησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Νεκτάριος Καρσιώτης με θέμα «Το νόημα των Χριστουγέννων σε μια εποχή κρίσης» που με μοναδική σαφήνεια προσέγγισε το θέμα. Συμμετείχε η Χορωδία Μουσικά Ηχοχρώματα του Δημήτρη Μουζάκη που απέδωσε καταπληκτικά, γνωστά και άγνωστα Χριστουγεννιάτικα κομμάτια. Αποσπάσματα από τον πάντα επίκαιρο Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη διάβασε με το δικό του μοναδικό τρόπο  ο ηθοποιός Γιώργος Λέφας.

  

                Την  εκδήλωση  τίμησαν  με  την  παρουσία  τους  η    Επίτιμη Δήμαρχος Παπάγου  κ. Λιάπη Πίτσα, καθώς και ο πρώην Αντιδήμαρχος Χολαργού και Πρόεδρος του Περιβαλλοντολογικού Συλλόγου «ΥΜΗΤΤΟΣ»    κ. Αντώνης Πολύδωρας. Ακόμη παρέστησαν οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Παπάγου-Χολαργού νυν και πρώην κ.κ. Αυγουρόπουλος, Αθανασάκου, Δημητριάδου, Οικονόμου, Ρίζος, Σκουτέρης, Παντελεάκος, Κομίνης, Καπουσίζη, Κίντζιος και Χατζής.



             Επίσης παρέστησαν πολλοί Στρατηγοί, Ναύαρχοι και Πτέραρχοι, ο Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Παπαδημητράκης Ιωάννης, ο καθηγητής Ιατρικής κ. Μαλλάς Ηλίας, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ. Χολαργού κ. Γκλεζάκος Θεόδωρος και οι Εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Φορέων του Δήμου μας, κ. Μαίρη Οικονόμου, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης «η Ελληνική Εστία», ο κ. Βάϊος Κρανιώτης Πρόεδρος της Περιηγητικής Λέσχης Παπάγου, η κ. Λία Μανιάτη εκπροσωπούσα την Πανελλήνια Οργάνωση Οικογένειας και Νεότητας, η       κ. Νίνη Κατσιέρη Πρόεδρος της Ηπειρωτικής Εστίας Παπάγου, η  κ. Ντόντου εκπρόσωπος   των «Εν Αθήναις διαβιούντων  Καρδιτσιωτών».



            Αισθανόμαστε  την  ανάγκη  για  ένα  πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, προς όλους τους  παρευρεθέντες  στην εκδήλωσή μας αυτή. Θέλουμε  να  διαβεβαιώσουμε τα μέλη και τους φίλους της Ενώσεως, ότι  θα   συνεχίσουμε   την προσπάθειά  μας  με  την  δική  τους  ουσιαστική  στήριξη και συνδρομή, γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι θέλουμε να κάνουμε πολλά και έχουμε την ανάγκη ΟΛΩΝ.



                             Σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι.


 ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ

« Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ »
Τηλ. 210-6537146
6945-803334


                                                          Χολαργός,  26 Δεκεμβρίου  2012



                         Ο                                                    Η

             

               Πρόεδρος                                  Γεν. Γραμματέας                        
Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας               Ελένη Πανουσοπούλου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου