Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!


foreio-nosokomiako


Η κυβέρνηση καταργεί Πανεπιστήμια και σχολές, προσκυνωντας τους φασίστες τοκογλύφους, αδιαφορώντας για την Παιδεία της χώρας που γίνεται κομμάτια! Κλείνουν τα ΤΕΙ στο Μεσολόγγι, βάζουν λουκέτο στην Παιδεία της Δ. Ελλάδος.
Σοβαρό κλονισμό υπέστη η υγεία του ενός από τους απεργούς πείνας του Μεσολογγίου, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Πρόκειται για τον καθηγητή του ΤΕΙ Φώτη Τσιφοπανόπουλο, ο οποίος ξεκίνησε την απεργία πείνας μαζί με το δήμαρχο Μεσολογγίου Π. Κατσούλη και τη διοικητική υπάλληλο του ΤΕΙ Γ. Μούτσιου – Νικολοπούλου, σε ένδειξη αντίδρασης για το σχέδιο «Αθηνά» και το επιχειρούμενο κλείσιμο του ΤΕΙ. Ο κ. Τσιφοπανόπουλος μετά από 8 ημέρες αποχής από το φαγητό και έχοντας προβλήματα υγείας δεν άντεξε και σήμερα το πρωί κατέρρευσε. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Η ώρα της αποχώρησης από την Πινακοθήκη ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, αφού όλοι όσοι εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην πλατεία ξέσπασαν σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, ενώ ο δήμαρχος και η κα Μούτσιου τον αγκάλιασαν δακρυσμένοι και κάτω από μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα. Αυτή την ώρα ο κ. Τσιφοπανόπουλος υποβάλλεται σε εξετάσεις.
Πηγή: aixminews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου