Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΑΦΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ,ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ!



trio-stuges


Αυτοί που με τον δωσιλογισμό τους και την υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους και την Μέρκελ, έφεραν -ερήμην του λαού- τον νέο φασισμό στην Ελλάδα, σήμερα κηρύσσουν ανένδοτο αγώνα κατά του νεοναζισμού!!!
Ποιος επέβαλε τον νέο φασισμό που βιώνει κάθε ελληνικό σπίτι; Ποιος έσκυψε το κεφάλι στους εγκληματίες-κατακτητές της Ελλάδος που εξαθλίωσαν και φτωχοποιούν τους Έλληνες; Αυτοί ευθύνονται για την επιβολή του νεοναζισμού στην χώρα μας, αυτοί που βλέπετε στην φωτογραφία, μαζί και με τους προκατόχους τους Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου! Δεν λένε λέξη εναντίον του εγκλήματος που διαπράτττουν η Μέρκελ και η παρέα της σε βάρος του τόπου και του κοσμάκη. Αντιθέτως, δηλώνουν ότι "πρέπει να είμαστε αξιόπιστοι στους εταίρους μας", όπως επίσης αποφασίζουν ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να συνεχίζει να ματώνει ελέω ευρώ!!!
Οι όψιμοι εχθροί αυτών που βλέπετε με το χαμόγελο στα χείλη, είναι οι νεοναζιστές σαν τον Κατίδη της ΑΕΚ, οι υπέρμαχοι της δραχμής και οι αντισημίτες. 
Το μήνυμα του κ. Σαμαρά ήταν σαφές: «Τώρα, το μέτωπο κατά του νεοναζισμού είναι πιο απαραίτητο από κάθε άλλη φορά, τώρα, το μέτωπο κατά του αντισημιτισμού είναι πιο επιτακτικό, τώρα είναι, που δεν πρέπει να αφήσουμε την απάθεια, τον εφησυχασμό να διαβρώσουν τα κράτη, τους λαούς της Ευρώπης. Σας βεβαιώνω ότι στην Ελλάδα δεν θα αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο». Χειροκροτήστε τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου