Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

"ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΜΕΝΟΥΝ AΤΙΜΩΡΗΤΟΙ. ΠΗΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ... ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗ". ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Β3 ΝΟΜΑΡΧIΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΤΙΔΗ




 Με αφορμή την ...καρατόμηση του 19χρονου αθλητή της ΑΕΚ ο οποίος χαιρέτησε με τρόπο που παραπέμπει στο ναζισμό, ο Πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Σπύρος Δενδρινός, μάς έστειλε την παρακάτω δήλωση: 

"Ο σάλος ο οποίος δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του ποδοσφαιριστού της ΑΕΚ  Κατίδη και η υπερβολική τιμωρία του, ενώ προβάλλονται ως μέτρα προστασίας της δημοκρατίας, στην πραγματικότητα την πλήττουν.

 Η δημοκρατία έχει την δύναμη και την υποχρέωση να δέχεται και να ακούει όλες τις απόψεις. Στις ημέρες μας έχουμε καταντήσει να ανεχόμαστε αδιαμαρτύρητα και ατιμώρητα τα συνθήματα των αναρχοκομουνιστών "ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" οι οποίοι θεωρούν φασίστα όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους και να παίρνουμε το κεφάλι ενός αθλητή ο οποίος χαιρέτισε με τεντωμένη την δεξιά.

 Η δημοκρατία είναι για όλους ή για κανένα. Επίσης οι ιδέες δεν πλήττονται με την βία και την τιμωρία αλλά με τον διάλογο και την αντιπαράθεση ιδεών.

 

Σπύρος Δενδρινός

 Πρόεδρος Ν.Ε"

Νομίζουμε ότι ο κ. Δενδρινός έχει δίκιο. Δεν μπορεί η Δημοκρατία να τηρεί δύο μέτρα και δύο σταθμά! 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου