Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΓΥΜΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΣΕ ...ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ!


Εδώ και λίγες ώρες επικρατεί πανικός στα social media με την ξανθιά γυναίκα αστυνομίκό που έκανε το λάθος και ανέβασε στο διαδίκτυο τις προσωπικές στιγμές.

Η αρχιφύλακας Stacy Suro το πλήρωσε ακριβά έχασε το βαθμό της και τώρα είναι και πάλι αστυφύλακας μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στο αστυνομικό τμήμα του Χιούστον.
Υπεύθυνος της αστυνομίας είπε ότι δύσκολα θα εργαστεί σε περιπολίες και θα της ανατεθεί κάποια δουλειά γραφείου.
Η αστυνομικός δημοσίευσε πάνω από 100 φωτογραφίες, ορισμένες λίγο πιο πικάντικες που της κόστισαν το βαθμό του αστυνομικού!
Δείτε το Βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. Γρήγορη δάνειο προσφορά.
    Έχω ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, που κυμαίνονται από 5000 ευρώ έως 1.000.000 ευρώ σε κάθε σοβαρό πρόσωπο θέλοντας αυτό δανείων. 4% ενδιαφέρον το έτος σύμφωνα με το ποσό που είστε έτοιμοι, γιατί το να είσαι ειδική δεν είμαι παραβιάζει την τοκογλυφία πράξη. Μπορείτε να ξεπληρώσετε Maxim σε 3 έως 25 έτη ανάλογα με το ποσό του έτοιμο. Εναπόκειται σε σας για να δείτε για μηνιαίες πληρωμές. Ζητώ ως αναγνώριση χειρόγραφων πιστοποιημένων χρέος και επίσης ορισμένα έγγραφα για την παροχή. Εδώ είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου. lucastrid123@Gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή