Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ; ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑ


Ο καιρός χαλάει και όλα τα μοντέλα επιμένουν σε βαρυχειμωνιά. Διαβάστε
NEVE
Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα εξέλιξη των προγνωστικών μας στοιχείων και των μοντέλων πρόγνωσης καιρού, ο καιρός ως και τη Πέμπτη 14 Μαρτίου, θα κυλίσει με αρκετά ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες, άνοδο της θερμοκρασίας και κάποιες λίγες σποραδικές καταιγίδες.
Τι καιρός φαίνεται να επικρατεί το Σαββατοκύριακο πριν τη Καθαρά Δευτέρα ;
Από τη Παρασκευή 15 Μαρτίου, φαίνεται ο υδράργυρος να πέφτει σταδιακά από τη βόρεια Ελλάδα, ενώ και στις 16 και 17 Μαρτίου, θα σημειώσει περαιτέρω πτώση. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία μας, θα επικρατήσουν και αρκετές βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα. Τα προγνωστικά στοιχεία, έχουν εμμονή να δίνουν κρύο για μετά τις 17 Μαρτίου, με τον υδράργυρο να πέφτει αισθητά από τη Θεσσαλία και βορειότερα.
Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία μας για το καιρό της Καθαράς Δευτέρας ;
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν χιονοπτώσεις ακόμα και σε μηδενικά υψόμετρα της βόρειας χώρας μετά τις 17 Μαρτίου, δηλαδή στις 18 Μαρτίου όπου είναι Καθαρά Δευτέρα ή αν τα χιόνια θα περιοριστούν σε πιο ημιορεινά και ορεινά τμήματα. Γενικότερα πάντως, τα πιο πολλά προγνωστικά μας στοιχεία, επιμένουν για κατάβαση κρύο προς τη περιοχή μας μετά το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Όλα τα σενάρια ακόμα είναι ανοιχτά, ωστόσο πιστεύουμε πως μετά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα μάθουμε με πιο μεγάλη σιγουριά τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τη Καθαρά Δευτέρα. Σίγουρα δεν φαίνεται ο καιρός να είναι καλός, ωστόσο τις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την όλη καιρική εξέλιξη.
eviashop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου