Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»!


Ένας διαφορετικός Σώρρας αποκαλύπτει:
 

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
* «Ο ελληνικός χριστιανικός λαός στηρίζει και πιστεύει στην Εκκλησία, για να δείχνει αυτή ότι συνταυτίζεται και συμπορεύεται με τους Ρότσάϊλντ;»


* «Το 1920 ο Βενιζέλος, ο οποίος δεν ήταν Έλληνας αλλά Εβραίος και λεγόταν «Μπενί Σελόμ», παίρνει το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ) και το κάνει Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Η πράξη του Βενιζέλου ήταν έγκλημα κατά του λαού και του κράτους»


«Το έγκλημα συνεχίστηκε και επί Σημίτη, που είναι επίσης εβραϊκής καταγωγής. Λέγεται Ααρόν Αβουρί.  Το 1996 έβγαλε ένα νόμο, να μπορούν να μπαίνουν στο ΚΙΣ και Έλληνες, που σημαίνει ότι όποιος εισέρχεται εκεί, είναι αφορολόγητος»


* «Ο Κουβέλης έχει 80 ακίνητα και τα έχει γράψει στο ΚΙΣ για να μην φορολογείται!  Παλαιότερα έχει υπάρξει και σύμβουλος του ΚΙΣ»





* «Η τρόικα τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τι ελέγχει; Δεν είδε το ΚΙΣ; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος; Δεν είδε την Εθνική; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά;»

από τον Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Ο Αρτέμης Σώρρας, ο επενδυτής που διατείνεται ότι διαθέτει και έχει καταθέσει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του δημοσίου χρέους της χώρας, δεν είναι απλά αυτός, όπως έχει γίνει ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι και ο άνθρωπος που ψάχνει στις ατραπούς και τα βάθη της ελληνικής Ιστορίας και έχει βρει τις προδοσίες εκείνες που καταδυναστεύουν την χώρα  και τον λαό. Σε συνέντευξή του στους «Νέους Ανθρώπους», αποκαλύπτει ονόματα που ευθύνονται για την καταστροφή του τόπου αλλά που περιέργως έχουν μείνει στο απυρόβλητο. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο κ. Σώρρας, ο Ελευθέριος Βενιζέλος και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, αλλά και η οικογένεια Ρότσαϊλντ που κατέχει το 94% της Τράπεζας της Ελλάδος και το 94% της Εθνικής Τράπεζας, μαζί με τον Σημίτη έχουν ρίξει στον καιάδα τον λαό και την χώρα. Μεγαλύτερη σημασία όμως έχουν τα όσα αναφέρει για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την Εκκλησία η οποία, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, συνταυτίζονται με τους Ρότσάϊλντ και το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο, μια και ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης καταγγέλλει τον κ. Κουβέλη ότι διαθέτει πλειάδα ακινήτων που τα έχει εγγράψει στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, για να μην φορολογηθεί.

Ως «Νέοι Άνθρωποι» οφείλουμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας, ωστόσο επειδή όσα αποκαλύπτει ο επιχειρηματίας είναι συγκλονιστικά, καλούμε τον αρχιεπίσκοπο και τον κ. Κουβέλη να απαντήσουν.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Κύριε Σώρρα, πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τους Ρότσαϊλντ και για το ότι κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής και της Τράπεζας της Ελλάδος.

Σώρρας:  Έτσι είναι. Οι Ρότσαϊλντ έβαλαν πόδι στην χώρα μας από το 1824. Από τους Ρότσαϊλντ  είχαμε πάρει τα πρώτα δύο δάνεια για την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους.  Τα δάνεια  αυτά τα αποπληρώσαμε το 2000. Το 1841 ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το 55% της Τράπεζας να το κατέχει η οικογένεια Ρότσάϊλντ. Αντιλαμβάνεστε ότι είχαμε καθολική διοίκηση του κράτος μας από τη συγκεκριμένη οικογένεια. Η Εθνική Τράπεζα έκοβε και τα ομόλογα και τα λεφτά και είχε τη διοίκηση. Το παράδοξο είναι ότι το καταστατικό της Τράπεζας έχει ένα όρο στο άρθρο 48 , που λέει ότι ποτέ, κανένας άλλος φορέας ή κράτος δεν μπορεί να ελέγξει την Τράπεζα. Αυτό την κάνει παράνομη. Δεν μπορεί να την ελέγξει το κράτος; Δηλαδή μιλάμε για παρακράτος μέσα στο κράτος; Το μετοχολόγιο όλων των Τραπεζών και του Χρηματιστηρίου, το έχει η Εθνική. Το μετοχολόγιο μπορεί να το έχει μόνο το κράτος. Βέβαια, μας είχανε πείσει ότι η Εθνική ήταν κρατική, σήμερα όμως,  μαθαίνεται ότι δεν είναι κρατική. Το μετοχολόγιο μπορεί να αλλοιωθεί, να κρύψουν στοιχεία και το έχει ως ιδιοκτησία της η Εθνική. Όπως επίσης, η Εθνική έχει και το Παρακαταθηκών και Δανείων.

Προφανώς  όταν λέτε Εθνική Τράπεζα εννοείτε το πάντρεμα  Εθνικής-Ρότσάϊντλ.

Σώρρας: Βεβαίως. Το 1928 άνοιξε η Τράπεζα της Ελλάδος, με 400 εκατομμύρια δραχμές κεφάλαιο και Εθνική Τράπεζα μεταβίβασε το δικαίωμα στην νέα Τράπεζα, να κόβει νόμισμα. 

Και η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκε στους Ρότσάϊλντ; 

Σώρρας: Σχεδόν ολόκληρη. Τα δύο τεράστια ιδρύματα λοιπόν, η Εθνική και η Τράπεζα της Ελλάδος, είναι ιδιοκτησίας του Ρότσάϊλντ. 

Αυτή τη στιγμή οι Ρότσαϊλντ, τι ποσοστό κατέχουν σε Εθνική και Τράπεζα Ελλάδος;

Σώρρας: 94% στην μία και 94% στην άλλη Τράπεζα! Και μετά θέλουμε να μάθουμε τι φταίει στην Ελλάδα; 

Τι σχέση έχει η οικογένεια Ρότσαϊλντ με το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο;

Σώρρας: Οι Ρότσαϊλντ είναι αυτοί που ίδρυσαν  το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, το 1890 μία Κοινότητα Ισραηλινών, 250 άτομα που είναι στην Ελλάδα, στήνουν μία αδελφότητα, το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ). Πρόεδρος ήταν ο Κάρολος Ρότσάϊλντ, ο οποίος υπέγραψε ως Ασκανάζι. Το λέω, για να διευκρινίσω ότι οι Ασκανάζι δεν είναι από τους Εβραίους που σφάξανε επί Χίτλερ.

Το 1920 ο Βενιζέλος, ο οποίος δεν ήταν Έλληνας αλλά Εβραίος και λεγόταν «Μπενί Σελόμ», παίρνει το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ) και το κάνει Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Τα στοιχεία σας τα έχω παραθέσει με όλα τα σχετικά ΦΕΚ. Το έκανε κράτος δηλαδή!!!



Το έκανε δηλαδή, σαν μια δεύτερη Εκκλησία. Διότι και η Εκκλησία μας, αν δεν κάνω λάθος, είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. 

Σώρρας: Ναι, αλλά μ’ ένα τελείως διαφορετικό καταστατικό. 

Θα μπορούσε να αντιτάξει κανείς από την πλευρά του ΚΙΣ το επιχείρημα ότι “αφού και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, δεν είμαστε οι μόνοι! Είναι κάτι που υπάρχει ήδη”. Τι απάντηση δίνετε;

Σώρρας: Και αυτό είναι παράνομο. Πώς μπορεί η Εκκλησία να είναι κράτος μέσα στο κράτος; Μπορεί να έχει ένα κράτος όπως το Βατικανό και να κάνει ό,τι θέλει. Δεν επιτρέπει όμως  το κράτος στην  Εκκλησία,  να λειτουργεί μέσα στο κράτος μου και να κάνει ό,τι θέλει. Το ΚΙΣ έχει αυτή τη χειρότερη δομή. Στο ΚΙΣ έχουν δικαίωμα να κάνουν εισαγωγές απ’ όπου θέλουν, χωρίς να πληρώνουν φόρους ούτε καν χαρτόσημο.

Ενώ η Εκκλησία δεν κάνει...

Σώρρας: Δεν κάνει κι αν κάνει, θα κάνει για τις ανάγκες της. Η Εκκλησία δεν παράγει κάτι. Με αυτό που έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος άνοιξε μια κερκόπορτα, γιατί με την ίδια λογική θα έρθει η αδελφότητα των μουσουλμάνων και θα ανοίξουν άλλο ένα κράτος εδώ μέσα, ή οι ευαγγελικοί, οι χιλιαστές και πάει λέγοντας. Η πράξη του Βενιζέλου ήταν έγκλημα κατά του λαού και του κράτους. Το έγκλημα συνεχίστηκε και επί Σημίτη, που είναι επίσης εβραϊκής καταγωγής. Λέγεται Ααρόν Αβουρί.  Το 1996 έβγαλε ένα νόμο, να μπορούν να μπαίνουν στο ΚΙΣ και Έλληνες, που σημαίνει ότι όποιος μπαίνει μέσα, είναι αφορολόγητος

Δηλαδή είναι σαν να έφτιαξαν «off shore» μέσα στο ελληνικό κράτος; 

Σώρρας: Σας είπα, παρακράτος. Και την ίδια ώρα συζητάμε ότι όποιος χρωστάει 5.000 ευρώ θα πρέπει να πάει φυλακή. Την ίδια ώρα που υπάρχει μία ολόκληρη αφορολόγητη Ελλάδα μέσα στο ΚΙΣ. Όταν ο Έλληνας επιχειρηματίας, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον ΚΙΣ. Φαντασθείτε ένα Έλληνα επιχειρηματία που πληρώνει φόρο εισαγωγής, πληρώνει ΦΠΑ 23%, πληρώνει φόρο εισοδήματος 35%, πληρώνει όλα τα ταμεία του και αυτοί στον ΚΙΣ δεν πληρώνουν τίποτε. Όλο αυτό το σύστημα, σκοτώνει την Ελλάδα, σκοτώνει το εμπόριο και τη ζωή της χώρας. 

Η τρόικα που υποτίθεται έχει έρθει να σώσει την Ελλάδα, αυτά όλα δεν τα έχει δει;

Σώρρας:  Θίγετε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Να μας πει η τρόικα τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τι ελέγχει; Δεν είδε το ΚΙΣ; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος; Δεν είδε την Εθνική; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά; Η τρόικα είδε ότι τα νούμερα στο γενικό ισοζύγιο του κράτους, είναι αλλοιωμένα. Τι έκανε; Απλά γράψανε την κίνηση κι έμεινε εκεί;  Δυστυχώς, έχει «κλειδώσει» τη χώρα μας μια λέσχη, οι Ρότσαϊλντ και οι οργανώσεις τους, και μας σκοτώνουν! Ήρθαν στον τόπο μας για να ελέγξουν αυτοί τα πάντα και να σκλαβώσουν έναν ολόκληρο λαό. Και οι υπάλληλοί τους, σκοτώνουν τα ίδια τους τα  αδέλφια. 

Πού αλλού έχει διεισδύσει το ΚΙΣ;

Θα σας πω το εξής και κρατηθείτε: 11 άτομα από τον ΚΙΣ βρίσκονται στον 1ο όροφο του Υπουργείου Παιδείας ως σύμβουλοι και ελέγχουν τα βιβλία που βγαίνουν προς τα έξω και διδάσκονται τα παιδιά μας! 

Σοβαρολογείτε τώρα;

Σώρρας: Με βλέπετε να κάνω πλάκα; Ναι, υπάρχουν 11 μέλη του ΚΙΣ που ελέγχουν τα βιβλία της ιστορίας ή των Θρησκευτικών που προωθούνται στα σχολεία. Εμείς δεν πήγαμε ποτέ στο Τελ Αβίβ να βάλουμε τέτοια θέματα. 

Συγγνώμη κύριε Σώρρα, καλά οι πολιτικοί μας ταγοί, μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι εβραϊκής καταγωγής και  κάνουν την πολιτική τους, η Εκκλησία όμως δεν θα έπρεπε να μιλήσει γι’ αυτό που συντελείται σε βάρος της διδασκαλίας των παιδιών μας; Τουλάχιστον, έτσι όπως το περιγράφετε. Εάν είναι έτσι. 

Σώρρας:  Όπως ακριβώς σας τα λέω είναι κι ακόμα χειρότερα. Τι εννοώ: Γνωρίζετε ότι  Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, σύμφωνα με το καταστατικό, είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος; Όπως το ακούσατε: η Εκκλησία έχει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην Εθνική Τράπεζα και είναι αγκαλιά με τους Ρότσάϊλντ! Από το 1841 που ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα, με ειδικό καταστατικό που δεν μπορεί να αλλάξει, ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος! Εμένα και τον οποιοδήποτε Έλληνα, δεν θα τον έβαζε ο Ρότσαϊλντ μέσα στο μαγαζί του. Βάζει όμως την Εκκλησία, που σημαίνει ότι είχανε πολλά μαζί. Από τότε μέχρι τώρα κοντεύουν να περάσουν 200 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια από τους  Πατέρες της Εκκλησίας, κανένας δεν είδε τίποτε στραβό; Η χώρα μας έχει πτωχεύσει τέσσερις φορές και δεν είδαν τίποτε άσχημο, να μιλήσουν για το τι γίνεται μέσα στην Εθνική Τράπεζα; 

Θέσατε τους προβληματισμούς σας στην ηγεσία της Εκκλησίας μας;

Σώρρας: Βεβαίως. Επισκέφθηκα πριν από λίγο καιρό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, μαζί με έναν αξιωματούχο της Εκκλησίας από Αμερική και του έθεσα το ζήτημα. Μου απάντησε ότι ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος, λειτουργεί στην Εθνική μέσω του αντιπροσώπου του, που είναι ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων. Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων όμως, όπως και ο κάθε Μητροπολίτης είναι «παιδί» δικό του, είναι ο άνθρωπός του μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Δεν είδε λοιπόν κανένας τίποτα; Ωραία, και πείτε ότι μέχρι τώρα δεν ξέρατε. Σας το δηλώνω εγώ λοιπόν ότι είστε αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Τι θα κάνετε από ‘δω και πέρα; Αυτοί λοιπόν οι «Άγιοι Πατέρες» όπως τους αποκαλούν, εγώ δεν τους λέω έτσι, θα πρέπει να βγουν και να μιλήσουν. Να πάρουν πειστική θέση. Η Εκκλησία είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ! Ο ελληνικός χριστιανικός λαός στηρίζει και πιστεύει στην Εκκλησία, για να δείχνει ότι συνταυτίζεται και συμπορεύεται με τους Ρότσάϊλντ;

Τι θέση θα περιμένατε να πάρει ο Ιερώνυμος;

Σώρρας: Να φύγει η Εκκλησία από αυτή την πλέμπα. Ποιανού συμφέροντα εξυπηρετεί ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία, αν όχι του λαού; Βγαίνει κάθε μέρα στον άμβωνα. Τι λέει; Στους Έλληνες και στους χριστιανούς μιλάει. Οφείλει να σηκωθεί και να φύγει από την Αντιπροεδρία της Εθνικής Τράπεζας όπου είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ. 

Η τρόικα που υποτίθεται έχει έρθει να σώσει την Ελλάδα, αυτά όλα δεν τα έχει δει;

Σώρρας:  Θίγετε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Να μας πει η τρόικα τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τι ελέγχει; Δεν είδε το ΚΙΣ; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος; Δεν είδε την Εθνική; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά; Η τρόικα είδε ότι τα νούμερα στο γενικό ισοζύγιο του κράτους, είναι αλλοιωμένα. Τι έκανε; Απλά γράψανε την κίνηση κι έμεινε εκεί;  Δυστυχώς, έχει «κλειδώσει» τη χώρα μια λέσχη, οι Ρότσαϊλντ και οι οργανώσεις τους, που σκοτώνουν το κράτος. Ήρθαν στον τόπο μας για να ελέγξουν αυτοί τα πάντα και να σκλαβώσουν έναν ολόκληρο λαό. Και οι υπάλληλοί τους σκοτώνουν τα ίδια τους τα’ αδέλφια. 

Προτείνετε κάποια λύση;

Σώρρας: Θέλω αύριο κιόλας, να γίνει ερώτηση απ’ όλους τους βουλευτές και είναι μέσα στον θεσμικό τους ρόλο,  να μάθουν ποιοι Έλληνες και πολιτικοί είναι μέσα στον ΚΙΣ. Συζητάνε ότι είναι το 2% του πληθυσμού μας! Δηλαδή το 2% κατέχει το 65% του πλούτου της χώρας μας, αφορολόγητο; Και συζητάνε αυτοί οι κύριοι, τι θα κάνουν για τους εργαζόμενους, τι θα κάνουν για τις εταιρείες; Σας δίνω και μια πληροφορία: ο κ. Κουβέλης έχει 80 ακίνητα και τα έχει γράψει στο ΚΙΣ!  Και όχι μόνον αυτό: ο κ. Κουβέλης έχει υπάρξει σύμβουλος του ΚΙΣ. Να μας δώσει η Κυβέρνηση έναν κατάλογο του ΚΙΣ να ξέρουμε ποιοι εθνοπατέρες είναι μέσα και μας κοροϊδεύουν! 

"Ελεύθερη Ώρα"

1 σχόλιο:

  1. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΡΑΣΟΦΩΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΩΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΑΡΙΜΙΑ ΠΑΠΠΑ ΠΑΙΔΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΝΓΟΝΙ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΤΟΥ ΛΑΙΕΙ ΣΙΟΠΙΛΑ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΥΛΑ ΤΟ D.N.A. ΤΟ ΠΑΠΠΑΔΑΡΙΟ ΑΝΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΡΚΟΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ ΠΑΠΠΑΔΑΡΙΟ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΙΔΗΤΟΠΗΟΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΠΠΑΔΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΩ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΙΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή