Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ GENERAL



Χολαργός, 08/03/13
                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                              

ΙΑΣΩ GENERAL:Προσφορά για την πρόληψη του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου

Ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι ένας από τους συχνότερους καρκίνους στον άνθρωπο. Ειδικά στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί πολύ η συχνότητά του, ακόμα και στις νεαρότερες ηλικίες. Συνιστάται προληπτικός έλεγχος από την  ηλικία των 50 ετών, ενώ για άτομα με επιβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό για τη νόσο, από την ηλικία των 45ετών.

Θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα της πρόληψης, και με  αφορμή τον Μάρτιο, Μήνα Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου, η Κλινική ΙΑΣΩ General (Λεωφ. Μεσογείων 264, Χολαργός), προσφέρει διαγνωστικές εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του παχέος εντέρου σε προνομιακή  τιμή.

Συγκεκριμένα, στο πακέτο  προσφορών περιλαμβάνονται κατόπιν ραντεβού:
  • Κολονοσκόπηση στην τιμή των 240€ (συμπεριλαμβάνονται αμοιβές Ιατρών & φαρμάκων-υλικών) & εφόσον χρειαστεί, βιοψία στην τιμή των 46€
  • Αξονική κολονογραφία στην τιμή των 150€
Η προσφορά θα ισχύει από την Παρασκευή 15 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 22  Απριλίου 2013. Οι ανωτέρω εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Γαστρεντερολογικό Τμήμα καθώς και στο Τμήμα Ιατρικών Απεικονίσεων του ΙΑΣΩ General.
Το Γαστρεντερολογικό Τμήμα στελεχώνεται από εξειδικευμένους Γαστρεντερολόγους με μεγάλη εμπειρία στη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του παχέος εντέρου. Διαθέτει video-κολονοσκόπια νέας τεχνολογίας, υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας & ευκρινείας (high definition), με το σύγχρονο σύστημα Narrow Band Imaging με δυνατότητα ανίχνευσης πολύ πρώιμων βλαβών.  Η διαδικασία της εξέτασης είναι απολύτως ανώδυνη και ασφαλής.
Το Τμήμα Ιατρικών Απεικονίσεων στελεχώνεται από έμπειρους Ακτινοδιαγνώστες και διαθέτει σύγχρονο πολυτομικό αξονικό τομογράφο 64 τομών,  έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα των διαγνώσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν, για ραντεβού κολονοσκόπησης  στο τηλ. 210 650 2118 (καθημερινά 07.00-15.00), ενώ για ραντεβού αξονικής κολονογραφίας στο τηλ. 210 650 2510-11(καθημερινά 08.00-20.00 & Σάββατο 08.00-15.00). O αριθμός των ραντεβού είναι περιορισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου