Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΑΦΓΑΝΟΣ ΕΡΙΞΕ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ! Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ 21ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 13ο ΑΙΩΝΑ!



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Από θαύμα γλίτωσε τη ζωή της 21χρονη φοιτήτρια  στο Πανεπιστήμιο Κερκύρας, όταν ένας λαθρομετανάστης Αφγανός ληστεύοντάς την, την έσπρωξε σε γκρεμό!. Το περιστατικό  συνέβη το πρωί της Κυριακής, 30 περίπου μέτρα από την κατοικία του Μητροπολίτη, στη θέση Μουράγια, επί της οδού Αρσενίου. Στο σημείο, όπου υπάρχει γκρεμός 15 τουλάχιστον μέτρων,  πλησίασε την φοιτήτρια ο Αφγανός ο οποίος προσπάθησε να της αρπάξει τη τσάντα. Η νεαρή  αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο λαθρομετανάστης να την σπρώξει και εκείνη να πέσει στο γκρεμό. Κατρακυλώντας, υπέστη κάταγμα στο χέρι, ενώ χτύπησε στη γνάθο και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Η πτώση της σταμάτησε σε υπόγειο σημείο όπου υπάρχει μικρό εκκλησάκι, χτισμένο από τον 13ο αιώνα, αφιερωμένο στην Παναγία. Χαρακτηριστικό είναι ότι το σημείο όπου έπεσε η νεαρή, δεν είναι ορατό από το δρόμο. Κανείς δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της κοπέλας ούτε επρόκειτο να την δει κανείς εάν η 21χρονη δεν ανακτούσε τις αισθήσεις της μετά από λίγη ώρα. Κατάφερε μόνη της ν’ ανέβει από την απότομη πλαγιά και τελικά να διακομιστεί στο νοσοκομείο του νησιού, όπου νοσηλεύεται  και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Από τις περιγραφές συνελήφθη ο λαθρομετανάστης  δράστης της επίθεσης, ο οποίος ομολόγησε και ανακρίνεται ενώ σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου