Τρίτη 28 Μαΐου 2013

O ΜΑΚ ΚΑΕΪΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ

Ο άνθρωπος είναι φιλοπόλεμος μέχρι το κόκκαλο. Θέλει να κάνει  κόλαση τη Συρί και πιέζει τον Ομπάμα να κάνει για μια ακόμη φορά τον χωροφύλακα-σερίφη της Μ. Ανατολής και να γίνουν όλα γης μαδιάμ. Γι' αυτό συναντήθηκε με ηγέτες των αντρρτών της Συρίας.

mak-kein
Όπως αναφέρει το inew.gr o Αμερικανός γερουσιαστής Τζον Μακέιν βρέθηκε σήμερα στη Συρία για συνομιλίες με τους ηγέτες των ανταρτών, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Ρεπουμπλικάνου πολιτικού.
Ο Μακέιν συναντήθηκε με τον στρατηγό Σαλίμ Ιντρίς, τον επικεφαλής του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, καθώς και με άλλα ηγετικά στελέχη των ανταρτών, ανέφερε από την πλευρά της η ιστοσελίδα Daily Beast, το πρώτο μέσο ενημέρωσης το οποίο μετέδωσε την είδηση.
Σύμφωνα με το λογαριασμό του Μακέιν στο Twitter νωρίτερα ο γερουσιαστής βρισκόταν στη νότια Τουρκία προκειμένου να επιθεωρήσει το χώρο όπου έχουν εγκατασταθεί συστοιχίες του αμερικανικού συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας Patriot.
Ο γερουσιαστής το τελευταίο διάστημα ασκεί πιέσεις ώστε η Ουάσινγκτον να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο για τον τερματισμό της σύγκρουσης στη Συρία.
Εάν επαληθευτεί η πληροφορία του ταξιδιού του, τότε θα είναι ο πλέον υψηλόβαθμος εκλεγμένος Αμερικανός πολιτικός που έχει επισκεφθεί τη Συρία τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου