Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ! Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΑΝ ΟΙ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)



mosoulmanos-ellin
Δείτε το πρόσωπό του και θα καταλάβετε τι φανατίλα είναι...
Έντονη αγωνία στη Μεγάλη Βρετανία έχουν προκαλέσει οι επιθέσεις ακραίων ισλαμιστών εναντίον στρατιωτών στους δρόμους του Λονδίνου, ενώ οι Αρχές της χώρας θεωρούν πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο τρομοκρατίας μέσα από τον θρησκευτικό φανατισμό.
Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό The Week, ο ελληνικής καταγωγής Χαμζά Ανδρέας Τζώρτζης, είναι μέλος της νέας γενιάς ακραίων ισλαμιστών, που κινούνται και διδάσκουν στα βρετανικά πανεπιστήμια, ασκώντας μεγάλη επιρροή σε νέους που θέλουν να ασπαστούν το Ισλάμ.
Μάλιστα, όπως σημειώνει το περιοδικό, ένας από τους δύο αδερφούς Τσαρνάεφ, τους βομβιστές της Βοστόνης, ήταν θαυμαστής του Έλληνα ισλαμιστή, καθώς παρακολουθούσε φανατικά τα κηρύγματά του στο YouTube.
Ο Χαμζά Ανδρέας Τζώρτζης έχει γεννηθεί το 1980, είναι ελληνικής καταγωγής, από Ελλαδίτη πατέρα και Κύπρια μητέρα, και έχει μεγαλώσει στο Λονδίνο.
Όπως έχει πει ο ίδιος, η γνωριμία του με έναν μουσουλμάνο από το Μπάγκλαντες, που ήταν συμμαθητής του στο γυμνάσιο, ήταν καθοριστική για να ασπαστεί το Ισλάμ.
Ο Ανδρέας Τζώρτζης θεωρεί ότι η μία του εκδοχή παραμένει ελληνική, καθώς θαυμάζει την ελληνική ποίηση και λογοτεχνία, δηλώνοντας θαυμαστής του συγγραφέα Αντώνη Σαμαράκη.
Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως ομιλητής για το Ισλάμ, συγγραφέα, λέκτορα πολιτικής και θρησκευτικής φιλοσοφίας.
Το περιοδικό τον χαρακτηρίζει ως «συναρπαστικά πειστικό και όμορφο ακραίο, ο οποίος μάλιστα έχει δηλώσει ότι "οι Μουσουλμάνοι "απορρίπτουν την ιδέα της ελευθερίας του λόγου, και ακόμα και την ιδέα της ίδιας της ελευθερίας».
Στο άρθρο του περιοδικού γίνεται λόγος για πάνω από 200 διαλέξεις στα βρετανικά πανεπιστήμια μέσα σε ένα χρόνο από ομιλητές ακραία συντηρητικούς οι οποίοι υποστήριζαν θέσεις όπως ότι οι γυναίκες είναι κατώτερα όντα, οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να καταδικάζονται, καλούσαν σε τζιχάντ και κάποιοι ακόμα πιο ακραίοι έλεγαν ότι η ελευθερία δεν είναι αυτοσκοπός.
Ο Τζώρτζης συμμετέχει σε ντιμπέιτ και σε συμπόσια για τον ισλαμισμό αλλά και για την θρησκεία γενικότερα.
Έχει εμφανιστεί πολλές φορές σε τηλεοπτικά δίκτυα μεγάλης εμβέλειας για να εξηγήσει όπως λέει και να υπερασπιστεί το Ισλάμ. BBC, BBC Arabic, BBC Radio 4, Press TV, Islam Channel, Ummah TV, Iqra TV, TV3 (Malaysia) and National Public Radio of America, κάποια από τα ΜΜΕ που έχει προσκληθεί.
Δείτε το κήρυγμα:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου