Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ



Φίλτατε Χάρη Κουγιουμτζόπουλε,
Στην επιστολή σου, απάντηση προς τον Δήμαρχο κ. Ξύδη, εμπλέκετε το όνομά μου ότι είμαι ως πρόεδρος καταστηματαρχών, κατά του κατεβάσματος των παράνομων πινακίδων.
            Εάν ανατρέξετε στα πρακτικά του ΔΣ του Δήμου αλλά  και στην εφημερίδα σας, θα διαπιστώσετε ότι δήλωσα, όταν έφερα το θέμα στο ΔΣ,  «οι πινακίδες που είναι στα πεζοδρόμια να κατέβουν. Οι πινακίδες που είναι στην πρασιά των καταστημάτων να μην κατέβουν διότι είναι σε χώρο των καταστημάτων, δεν ενοχλούν τους πεζούς που διαβαίνουν στα πεζοδρόμια, όπως αναφέρει και το άρθρο 4 παρ. 1 ΚΥΑ 52138/ 2003.» Δεχθήκαμε ως καταστηματάρχες, στις πινακίδες που βρίσκονται στην πρασιά μας και σταματήσουμε την παροχή ρεύματος.  Σημειώστε ότι κανένας νόμος δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ, ούτε ο νόμος για τις πινακίδες, που βρίσκονται πάνω από τριάντα χρόνια στις πρασιές των καταστημάτων.   Σημειώστε ακόμα το του Κοραή: «- Ο Νόμος για να είναι άξιος του ονόματος πρέπει να νομοθετείται από την πόλιν όλην, διότι άλλο δεν είναι παρά συμφωνία ενός μικρού ή μεγάλου αριθμού ανθρώπων να συζώσιν αντάμα και να συγκοινωνούν πολιτικώς, ωφελούντες ο ένας τον άλλον κατά το δυνατόν, και απεχόμενοι από κάθε βλάβη κατ’ αλλήλων. Ο στερεότερος δε νόμος είναι η προς αλλήλους αγάπη, η εις τους αυτούς νόμους χωρίς προνόμια κοινή πάντων υποταγή.»  Με τα λεγόμενα  του Κοραή, τι σχέση έχει αυτός ο νόμος που επικαλούνται; Ερωτήθηκαν οι χιλιάδες έμποροι να εκφράσουν την γνώμη τους; Γιατί οι εξαιρέσεις των ξένων πολυεθνικών;
            Περιμέναμε από εσάς που θέλετε διαφημίσεις από τα καταστήματα, ίσως και ψήφους, να θέλετε να υπάρχουν τα καταστήματα και η μόνη φωνή τους, που είναι οι πινακίδες. Να γίνεται ένθερμος υποστηρικτής μας, για την παραμονή του εμπορίου του Δήμου μας αλλά και της Ελλάδος, σε Ελληνικά χέρια. Ίσως δεν σας αφήνει το κόμμα σας, που βρίσκετε στην πλευρά που επιδιώκει την εξαθλίωση των Ελλήνων, να υποστηρίξετε τους Έλληνες, ίσως είστε και εσείς στην πλευρά, που θέλει την ανοικοδόμηση στο νομισματοκοπείο του ξένου πολυκαταστήματος, άρα του κλεισίματος των Ελληνικών καταστημάτων. Εμείς όμως, μακριά από κόμματα και ψηφοθηρίες, αγωνιζόμαστε για την επιβίωση των Ελλήνων, γι’ αυτό ήμασταν ο πρώτος και ο μόνος σύλλογος που ταχθήκαμε κατά των χαρατσιών, κατά της αύξησης του ΦΠΑ στην εστίαση, κατά του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, κατά της υφαρπαγής του ΙΚΑ από τον Χολαργό, διότι αυτές οι ενέργειες  φέρνουν την εξαθλίωση, την ζητιανοποίηση, τις αυτοκτονίες, των Ελλήνων και έτσι την μεταφορά του πλούτου, του εμπορείου, από τα Ελληνικά  χέρια στα χέρια των μονοπωλίων,  των καταχτητών της πατρίδας μας, που οι λεγόμενοι Έλληνες υπουργοί, στην ουσία τμηματάρχες των καταχτητών μας, εκτελούν ως διεκπεραιωτές  τις προσταγές των καταχτητών μας, φτάνοντας τον λαό μας στις αυτοκτονίες (4,400 συν άνθρωποι μας δολοφονήθηκαν δια της αυτοκτονίας. Σε λίγο ο σύλλογος μας θα τους κάνει μνημόσυνο). Ταυτιστείτε μαζί τους και εσείς. Εμάς επιτρέψετε μας να αγωνιζόμαστε για την επιβίωση των Ελλήνων, και επί τέλους να κρίνουμε και τους κρίνοντας μας.

                                                      Φιλικότατα
                                             Μπελιτσάκος Άγγελος
                                            Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου

ΥΣ.  Σου στέλνω το βιβλίο μου «ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΕ ΚΟΡΑΗ ΕΙΘΕ ΑΡΗ» Αναφέρετε στο νέον πολιτικό και το δίκαιο. Θα σου είναι χρήσιμο στην πολιτική σου σταδιοδρομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου