Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΡΜΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

EPITHESILON
Μια νέα, αιματηρή επίθεση έχει συγκλονίσει τα τελευταία λεπτά το Λονδίνο καθώς, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ένα νεαρός άντρας μαχαιρώθηκε, μόλις 300 μέτρα από το σημείο όπου οι δύο "μοναχικοί λύκοι" κατέσφαξαν τον 25χρονο στρατιώτη, Λι Ρίγκμπι.
Η νέα επίθεση έλαβε χώρα, μόλις 300 μέτρα μακριά από το σημείο, όπου πλήθος κόσμου άφησε λουλούδια και κεριά προς την μνήμη του άτυχου Βρετανού στρατιώτη Λι Ρίγκμπι.
Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε κλήση στις 15.53 (τοπική ώρα) από άγνωστο, προκειμένου να μεταβεί στην οδό Wellington, για να περισυλλέξει άτομο που έφερε στο σώμα του μαχαιριές. Το θύμα λέγεται ότι είναι μόλις 20 χρονών.
Την ίδια στιγμή, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, αλλά και να μεταφέρει σε νοσοκομείο, το θύμα της επίθεσης - αγνώστων μέχρι στιγμής, στοιχείων.
Καμία σύλληψη δεν έχει πραγματοποιηθεί, ενώ ο ρεπόρτερ του Sky News , James Banks σημειώνει ότι δεν υπάρχει ακόμα κανένα στοιχεία που να σχετίζει τις δύο δολοφονικές επιθέσεις μεταξύ τους.
Νωρίτερα, η οικογένεια του αδικοχαμένιου στρατιώτη επισκέφτηκε το σημείο της επίθεσης, ενώ στη μνήμη του Λι Ρίγκμπι τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση.
Σημειώνεται, ότι χθες Σάββατο σημειώθηκε και άλλη επίθεση "καρμπόν" κατά στρατιώτη, αλλά αυτή τη φορά στο Παρίσι.
Ο Γάλλος στρατιώτης νοσηλεύεται σε στρατιωτικό νοσοκομείο στη γαλλική πρωτεύουσα και η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου