Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ...ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ! "ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ"!!!

 Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης από τότε που μπήκαμε στο Μνημόνιο αφήνουν άναυδους τους πολίτες! Όλα τα κρίνει δίκαια και σωστά η ελληνική Δικαιοσύνη: Δίκαιο το Μνημόνιο και οι μειώσεις μισθών και συντάξεων που το συνοδεύουν! Δίκαιο το τέλος επιτηδεύματος σε βάρος των πολιτών! Δίκαια η κλοπή των ομολογιούχων! Δίκαιες οι αποφάσεις του κ. Γεωργίου και της ΕΛΣΤΑΤ για το ...φουσκωμένο έλλειμμα του 15,4%! Ήρθε ακόμη μια απόφαση να συνεχίσει στο συμπλήρωμα του παζλ των εκπληκτικών αποφάσεων της Δικαιοσύνης: Δίκαια η αιφνίδια κατάργηση της ΕΡΤ και το πέταγμα στην ανεργία 2650 υπαλλήλων! 
Το ΣτΕ απέρριψε και τα τέσσερα αιτήματα του δικηγόρου της ΕΡΤ για την αναστολή της κατάργησης της ΕΡΤ! 
Το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης  Δημοκρατίας που εξέδωσε ανακοίνωση, διαπιστώνει ότι με την απόφαση του ΣτΕ καταλύονται τα εναπομείναντα  ψήγματα Δημοκρατίας στη χώρα μας, ενώ το Ανώτατο Ακυρωτικό της  Δικαστήριο δεν την προστατεύει. Τέλος διερωτάται ποιος θα κρίνει τους δικαστές;
Η ανακοίνωση-καταπέλτης του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης  Δημοκρατίας έχει ως εξής:
Παρά την εμπεριστατωμένη και αυταπόδεικτη αίτηση αναστολής για τις εξελίξεις της Ε.Ρ.Τ., που κατέθεσε ο δικηγόρος της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και εκπρόσωπος του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης  Δημοκρατίας Γιώργος  Κόκκας, αλλά  και  τα  σχετικά έγγραφα που προσκόμισε  με το υπόμνημά του και αποδεικνύουν  ότι η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. δεν επιβάρυνε τον Δημόσιο Προϋπολογισμό, ούτε ισχύουν οι λοιπές έωλες αιτιάσεις κατάργησης της Ε.Ρ.Τ. κατά τα διδάγματα  της  κοινής πείρας που γνωρίζουν, όπως και τους Νόμους οι Δικαστές, τελικά απορρίφτηκαν τα τέσσερα αιτήματα προσωρινής ρύθμισης της κατάστασης της μεταβατικής Δήθεν Δημόσιας Τηλεόρασης, χωρίς επαρκή για το Ανώτατο  Ακυρωτικό  Δικαστήριο της χώρας μας αιτιολογία.



Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι και το ύστατο καταφύγιο διεξόδου των Ελλήνων για  αποκατάσταση του Δέοντος Δικαίου και της Ηθικής Τάξης στη χώρα μας, δηλαδή το Συμβούλιο της  Επικρατείας, που υποκαθιστά και  το κακώς παραλειπόμενο στον Καταστατικό Χάρτη της χώρας μας Συνταγματικό Δικαστήριο, δεν επαρκεί για την δημοκρατική διέξοδο από τα αδιέξοδα της Ρεπούμπλικας (δηλαδή της αντιπροσωπευτικής δήθεν Δημοκρατίας τους). Τουλάχιστον το 1942  με την Απόφαση αριθμ. 97 του ΣτΕ, όχι μόνο ακυρώθηκε απόφαση του κατοχικού υπουργού Λογοθετόπουλου που είχε παράνομα αντικαταστήσει τα μέλη διοικητικού συμβουλίου κοινωφελούς ιδρύματος, αλλά το ΣτΕ αξιοποίησε την ευκαιρία για να αποφανθεί ως προς την νομιμότητα της κατοχικής κυβέρνησης. Τέσσερις Σύμβουλοι Επικρατείας μειοψήφισαν και είχαν την τόλμη να δημοσιεύσουν Πρακτικό Διάσκεψης, στο οποίο θεμελιωμένα αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν κάθε νομιμότητα στην κατοχική κυβέρνηση. Σήμερα,  με  συνθήκες οικονομικής  κατοχής της Ελλάδας από την Τρόϊκα, που δεν  αποφασίζει το Υπουργικό της  Συμβούλιο και  ακόμη και  την Πράξη Νομοθετικού  Περιεχομένου που κατάργησε  την ΕΡΤ,  δεν την υπέγραψαν οι υπουργοί που ανήκαν σε δύο από τα τρία κόμματα της τότε συγκυβέρνησης, αλλά μόνο  οι  Υπουργοί της αντιπροσωπευόμενης  μειοψηφίας του 29%, που κυβερνούν με  την υφαρπαγή  50 βουλευτικών εδρών από τα  μη αντιπροσωπευόμενα  στη  Βουλή και από  τα μικρότερα  πολιτικά  κόμματα, όπως αναλυτικά εκφράζει στην αίτηση ακύρωσης  όλων των  σχετικών Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων το Κίνημά μας, η Επιτροπή  Αναστολών του ΣτΕ, αφού καθυστέρησε (σε σχέση με την αρχική δικαιολογημένη  σπουδή του προηγούμενου Προέδρου του στην ανάλογη  αίτηση αναστολής  της  ΠΟΣΠΕΡΤ) την έκδοση απόφασης, προφανώς για  να  προλάβει  να  προετοιμασθεί η μεταβατική δήθεν Δημόσια Τηλεόραση, δεν διέκρινε την πρόδηλη  βασιμότητα των λόγων Ακύρωσής τους και απαξίωσε να  ασχοληθεί και  με  το έννομο  συμφέρον του Κινήματός μας  στην εκδικασθείσα αίτηση ΠΑΝΤΕΛΩΣ !



Ενώ ουσιαστικά καταλύονται τα εναπομείναντα  ψήγματα  Δημοκρατίας στη χώρα μας, το Ανώτατο Ακυρωτικό της  Δικαστήριο δεν την προστατεύει, επικαλούμενο γενικά και αόριστα λόγους  Δημοσίου Συμφέροντος, χωρίς να παίρνει σήμερα, προσωρινά έστω θέση  στην κατασπατάληση ανύπαρκτων οικονομικών μέσων για τις αποζημιώσεις  προσωπικού της  Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και τα  τεράστια  έξοδα  πρόσληψης 586+1453 νέων εργαζόμενων και τα  αναπόφευκτα δικαστικά  έξοδα και αποζημιώσεις  που θα  επιδικαστούν με  βεβαιότητα  εις  βάρος του ταλαιπωρημένου Ελληνικού Λαού !



Το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης  Δημοκρατίας  με λύπη διαπιστώνει:

Η Ε. Ρ. Τ.  ΕΑΛΩ !

Η ΕΛΛΑΔΑ  ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !



ΠΟΙΟΣ  ΘΑ  ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ ?




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου