Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ Ο ΥΜΗΤΤΟΣ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Η σύλληψη τριών υπόπτων για εμπρησμούς στην Αττική ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για την πολύπαθο λεκανοπέδιο. Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης είχε πληροφορίες για την κίνηση εμπρηστών που θέλουν να κάψουν την Αττική και δη τα βουλά Πάρνηθα-Υμηττός-Πεντέλη. Ένας 56χρονος συνελήφθη από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, για τη χθεσινή πυρκαγιά που ξέσπασε στο Κατσιμίδι, του δήμου Ωρωπού. 
Γι' αυτό τον λόγο έχει απαγορεύσει την πρόσβαση στον Υμηττό ακόμη και σε πεζούς δικαιώνοντας τελικά τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" που φωνάζει εδώ και καιρό να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία του Υμηττού με απαγόρευση της διέλευσης σε όλα τα οχήματα. 
Η σύλληψη τριών υπόπτων για εμπρησμούς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.
Σημαντική ήταν η σύλληψη 67χρονου  για απόπειρα εμπρησμού στην Ιπποκράτειο Πολιτεία στο Καπανδρίτι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατά τη διάρκεια περιπολίας αστυνομικών.
Όπως αναφέρει το skai.gr, στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μπιτόνια κι ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό. Από την αστυνομία, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εμπρησμών της Πυροσβεστικής, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο συλληφθείς να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου