Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ 19ου αι. ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ!

 Αυτό είναι το αίσχνος των εθνοπροδοτών και νεοραγιάδων, τύπου Σαμαρά και Βενιζέλου. Ο πρώτος δήλωσε ενώπιον του Ερντογάν και μέσα στην Τορυκία ότι θα φτιάξει μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα, ο δε δεύτερος επισκέφθηκε τον Νταβούτογλου και έκανε λόγο για...αλλαγή συνόρων! Έβαλε θέμα "Μαδρίτης Νο 2"! 
Αυτοί λοι ίδιοι νεοραγιάδες κάθονται απαθείς μπροστά στο έγκλημα των Τούρκων να εξαφανίζουν κάθε ελληνική και χριστιανική παρουσία στην Σμύρνη: κατεδαφίζουν τον ναό του Προφήτη Ηλία στη Σμύρνη, μια ιστορική εκκλησία του 19ου αιώνα! Όπως αναφέρει το «mikrasiatis.gr», η κατεδάφιση του ιστορικού χριστιανικού ναού γίνεται για να κατασκευαστεί νέος περιφερειακός στην πόλη.
«Αν και τα σχέδια της κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου έδειχναν ότι ο ιστορικός ναός θα γλίτωνε, τα νέα που έρχονται από την Τουρκία είναι δυσάρεστα. Ο Προφήτης Ηλίας, ναός του 19ου αιώνα φωτογραφημένος άπειρες φορές, σε περίοπτη θέση που εποπτεύει την κοιλάδα της Αγίας Άννας, μετά το ’22 έτυχε να βρεθεί εντός στρατιωτικής ζώνης και έτσι παρέμεινε όρθιος σχετικά αλώβητος. Όχι πλέον. Θα γκρεμιστεί άμεσα και αυτό θα συμβεί στις μέρες μας». 
Ακούσατε λέξη από τα πολιτικά σκύβαλα της χώρας;
Ναι, ετοιμάζονται για τον τέταρτο πλειοδοτικό διαγωνσιμό για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα, ώστε να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στους Ερντογάν-Νταβούτογλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου