Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ! ΑΣΥΛΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ!

Κάποια παλιόπαιδα που έγραψαν σχόλια "δημοσιογραφίσκε της πλάκας" ή "Αίλλυνες σκοταδιστές", θέλοντας να χλευάσουν και να αμφισβητήσουν την ανάρτησή μας: ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ 3 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ!
ας το βουλώσουν! Μας επιβεβαιώνει η σημερινή έκδοση της εφημερίδας "ΕΜΠΡΟΣ". Ο τίτλος του ρεπορτάζ "Ασυλία των λαθρομεταστών στις δημόσιες συγκοινωνίες", τα λέει όλα. 
Ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα του δημοσιεύματος: "Αδιαφορούν για τους λαθρομετανάστες που δεν πληρώνουν εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες και στοχεύουν μόνο τους Έλληνες. Αυτό προκύπτει από το τραγικό γεγονός του θανάτου του 19χρονου νεαρού που εντοπίσθηκε να μην έχει εισιτήριο σε τρόλεϊ. 
Ο λόγος είναι απλός: Οι ελεγκτές των συγκοινωνιών έχουν αναλάβει ρόλο κεφαλοκυνηγών αφού η αμοιβή τους είναι με "το κομμάτι" και αμείβονται με μπόνους που αντιστοιχεί σε ποσοστό 40% από το επιβαλλόμενο πρόστιμο. Και επειδή την αμοιβή τους την εισπράττουν όταν ο παραβάτης πληρώσει το πρόστιμο ή εάν αυτό μεταβιβασθεί στην εφορία για υποχρεωτική είσπραξη, ορισμένοι από τους ελεγκτές προτιμούν τους Έλληνες παραβάτες για να έχουν σίγουρο εισόδημα. Λένε οι άνθρωποι, τι να ελέγξουμε από τους λαθρομετανάστες, που ούτε χαρτιά έχουν να μας δείξουν και δεν μπορούμε να βεβαιώσουμε την παράβαση. 
Σημειωτέον ότι το πρόστιμο αντιστοιχεί στο 60πλάσιο της αξίας του εισιτηρίου και όταν αυτό πάει για είσπραξη στην εφορία, δεκαπλασιάζεται. Δηλαδή ο πραβάτης που δεν είχε εισιτήριο, οφείλει να πληρώσει αντί για 1,20 ευρώ, 72 ευρώ και αν αυτό σταλεί για είσπραξη στην εφορία, ανεβαίνει στα ...720 ευρώ! Φαντασθείτε τον άνεργο που δεν έχει 1,20 ευρώ για να πάρει το εισιτήριό του και ξαφνικά βρίσκεται τυλιγμένος σε μια κόλλα χαρτί για να πληρώσει στην εφορία (με όλες τις επακόλουθες προσαυξήσεις από εκεί και πέρα) τέτοιο ιλιγγιώδες ποσόν"! 720 ευρώ! 
Μιλάμε για ολόκληρη βιομηχανία εγκλήματος σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου-πολύπαθου πολίτη! 
Και οι ελεγκτές που παίρνουν τα χοντρά ποσοστά τους για τη σύλληψη-προσαγωγή Ελλήνων που δεν έχουν εισιτήριο, σου λένε ..ευφυώς "έχουμε εντολή να μην συλλαμβάνουμε τους αλλοδαπούς που δεν έχουν εισιτήριο"! Μα τι να συλλάβουν; Αυτόν που δεν έχει ούτε χαρτιά ούτε τίποτα; Και πού θα βεβαιώσουν το πρόστιμο;

Επιβεβαιωνόμαστε λοιπόν 100% και όσοι κάνουν σχόλια για "δημοσιογραφίσκο της πλάκας" ή "Αίλλυνες σκοταδιστές" ας μαζέψουν τη γλώσσα τους! Σκοταδιστές και Αίλλυνες είναι αυτοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου