Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"!




Σίγουρα θα έχετε δει / ακούσει / διαβάσει σχετικά με τους...μεγάλους αυτούς "φιλανθρώπους", που παρελαύνουν στα ΜΜΕ ειδικά σε περιόδους γιορτών κλπ, ζητώντας τον οβολό μας...
"για τα παιδιά", όπως λένε. Ποιοι κρύβονται όμως πίσω από αυτούς; Όχι μόνο μεγάλα επιχειρηματικά και μιντιακά συμφέροντα, ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΣΩΝΙΑ!!!
Έχουμε και λέμε: Ο Πρόεδρος του ιδρύματος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (και στην φωτογραφία αριστερά), εικονίζεται εδώ σε θερμή χειραψία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των Ρόταρυ:  
Επιπλέον, διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του "Χαμόγελου" την αναγγελία εκδήλωσης RotaryClub Elysée της Αθήνας, στην οποία συμμετέχει και το 
 
ίδρυμα:  
Όπως έχουμε γράψει - για όποιον έχει αμφιβολίες για την άρρηκτη σχέση Μασώνων - Ρόταρυ - οι δύο αυτές "οργανώσεις" έχουν άμεση συγγένεια, όπως για παράδειγμα ο Μανώλης Δελάκης, Επίτιμος Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Χανίων ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Προσέχετε πού δίνετε τα λεφτά σας!!! Διότι μπορεί εσείς καλόπιστα να νομίζετε πως κάνετε...αγαθοεργίες υπέρ των παιδιών,αλλά στην πραγματικότητα εκείνοι που χαμογελάνε ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ!!!
 
πηγές: elladapoyantisteketai.blogpot.gr
eleftheriskepsii.blogspot.gr

8 σχόλια:

  1. με τα χρήματα που δίνει ο κόσμος όμως κάνουν πραγματικό έργο, στην φροντίδα για τα παιδάκια !!!
    άν είναι μασώνοι ή όχι είναι δικό τους θέμα, έχει θεό και θα τους κρίνει, καθώς επίσης θα κρίνει και το Θεάρεστο έργο που κάνουν με τα παιδάκια......έχετε ενδείξεις ότι τα χρήματα που απλόχερα δίνει ο κόσμος ΔΕΝ πάνε στον σκοπό αυτό?
    άν όχι τότε μη τους κατακρίνετε άδικα, και μην γίνεστε αιτία να περιοριστεί το καλό τους έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. GIA TA MATIA TOU KOSMOU TOKANOUNE MEGALE GIA SOU POUN OTI EINAI KALOI KAI NA SE EKSIKIOSOUN ME TO PAIDIKO KARKINO!!! ENTOMETAKSI OLOI PETHENOUN APO KARINO POU TON PROKALUN OI IDIOI OI MASONOI MESA APO TON DIATOFIKO KODIKA KI AYTA OU TROS KAI VAZEIS STO STOMAXAKISOU,,.KSIPNA

      Διαγραφή
  2. Τι λες ρε Τριτσιμπίδα; Ποιο πραγματικό έργο; Τι καλό έργο μπορεί να κάνει ο ίδιος ο Διάβολος; Τη λατρεία αυτού πιστεύουν.. Έλεος πια με το κάθε χαϊβάνι που τρώει ό,τι του σερβίρουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε μεγάλα κορόιδα, για πιο έργο μιλάτε, τι έχει κάνει; πέρα από το να λαμβάνει τεράστια ποσά από χορηγίες και να κάνει δημόσιες σχέσεις για να κονομάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος/οια πιστεύει "ΜΑΣΟΝΙΑ=ΔΙΑΒΟΛΟΣ" και τα συναφή αντι-μασωνικά, είναι 100% τέρμα πλανημένος.
    Δυστυχώς, χριστιανοταλιμπάν, αμόρφωτοι γονείς και συνωμοσιολόγοι της δεκάρας εδώ και δεκαετίες ρίξαν το αδυσώπητο δηλητήριο τους και αμάυρωσαν τον θεσμό που αποκαλείται ελευθεροτεκτονισμός.
    Διαβάζετε πριν κρίνετε. Ψάξτε σε έγκυρες πηγές πριν αποφανθείτε. Αλλιώς η ξεφτίλα δεν έχει σταματημό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. RE MEGALE PIOS EINAI O Jacques de Molay KSEREIS?? TI KSEREIS GIA TIS STAVROFORIEW KAI TI KSEREIS GIA TIN PYRAMIDA TON ARXEON EGYTION TON THEO RA TIN ISIDA KAI TON PANEPOPTO OFTHALMO KAI GIA TIN PORNI VAVYLONA?? ASE RE MEGALE POU PA NA MAS VGALEIS K TRELOUS VLAKA

      Διαγραφή
  5. Ας τα δεχτουμε ολα σαν αληθηνα το επομενο ερωτημα ειναι γιατι δεν δημειουργουν τεττοιες δομες θεοσεβουμενοι χριστιανοι ,παρεχοντας ποιοτητα ζωης χωρις κατηχηση, σε οποιουδηποτε δογματος παιδι;Καλο θα ειναι να γινει μια συγκριση μεταξυ των δομων αυτων να δουμε πια προσφερει περισσοτερα στα παιδια και με τι κοστος για την κοινωνια.Ευκολο ειναι να κατακρινςις με φοβικα συνδρομα κατι.Οσο για τα περι μασωνιας και διαβολου η τρβολου μου φερνει στο μυαλο την ιερα εξεταση και την δοκιμασια του μαγου.Δεναν σε καρεκλα τον καθε κακομιρο και τον πεταγαν στο νερο.Αν πνιγοταν ηταν θεοσεβουμενος και κακως κατηγορηθηκε αν ομως κατωρθωνε να επιβιωσει τοτε τον εσωσε ο Σατανας και τον καιγανε.Τα συμπερασματα στους νοημονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν συγχωρείται η άγνοια την εποχή της πληροφορίας και της τεχνολογίας. Όμως ο ελληνικός λαός είναι αστοιχείωτος, άξεστος, αγράμματος και κατά συνέπεια δογματικός και με παρωπίδες. Τα πάντα είναι ελεύθερα στο ιντερνετ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή