Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ...ΠΗΔΗΜΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ!

 ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!


Τα πολιτικά σκύβαλα κρύβουν την αλήθεια. Περιμένουν τις γερμανικές εκλογές, την νίκη της Μέρκελ για να αφήσουν την γερμανίδα καγκελάριο να χτυπήσει θανατηφόρα την Ελλάδα. Αυτό που έκανε στην Κύπρο σε ένα σαββατοκύριακο θα το κάνει στην Ελλάδα αλλά εδώ οι Τράπεζες δεν θα κλείσουν επί μία εβδομάδα για να προστατέψουν την εθνική οικονομία. Εδώ, θα γίνει το έλα να δεις. Θα ξεσκίσουν τον κοσμάκη, θα μαδήσουν τα πάντα. 
Όπως αναφέρει το newpost.gr οι τροϊκανοί έρχονται με φόντο τις γερμανικές εκλογές για να αρχίσουν τη νέα αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας, ενώ έχουν περάσει το μήνυμα πως νέες καθυστερήσεις στην υλοποίηση των προαπαιτούμενων δεν θα γίνουν δεκτές.
Η νέα ...διαπραγμάτευση (ο Θεός να την κάνει) αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη έχει παραδεχθεί και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος ωστόσο έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων.Αυτός το έχει αποκλείσει γιατί είναι αρχιψευταράς. Με όσα πράττει κάνει πλάτες στην τρόικα και ξεσκίζει τον λαό.
Τον τελευταίο μήνα, τα μηνύματα που στέλνουν οι ευρωπαίοι δανειστές αφορούν σε νέο δάνειο που θα αναγκαστεί να λάβει η χώρα μας ακόμη και το 2014, προκαταβάλλοντας στην ουσία την αποτυχία του προγράμματος. Οι δανειστές πιέζουν προς όλες τις κατευθύνσεις, με κυριότερη την αμυντική βιομηχανία. Πριν καν αρχίσουν την αξιολόγηση της οικονομίας οι τροϊκανοί ακύρωσαν με ένα email την αξιοπιστία των σχεδίων της ελληνικής πλευράς για εκκαθάριση εν λειτουργία των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ καθώς θεωρούν ότι δεν εξασφαλίζουν την εξυγίανση και την πώλησή τους σε ιδιώτες και δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των παράνομων κρατικών ενισχύσεων που έχουν λάβει. Έτσι, ζητούν να παραμείνει ως εναλλακτική το κλείσιμο των επιχειρήσεων, χωρίς μάλιστα να δοθούν αποζημιώσεις στους εργαζόμενους.
Αναμείναστε τα χειρότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου