Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ;

Ξαφνικά σταμάτησαν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα;
Η ερώτηση είναι, φυσικά, ρητορική. Όχι, οι αυτοκτονίες (δολοφονίες της κυβέρνησης) των Ελλήνων πολιτών δεν έχουν σταματήσει. Όμως, όλως παραδόξως, έχει πέσει μία «κουρτίνα» και έχει σταματήσει η ενημέρωση, σε συγκεντρωτικά νούμερα γύρω από αυτό το θέμα.

Έχουν οι δημοσιογράφοι σημαντικότερα θέματα να καλύψουν;
Και τι σπουδαιότερο υπάρχει από την γενοκτονία που ζούμε και τους χιλιάδες συμπατριώτες που έχουμε χάσει ή και αυτούς που χάνουμε καθημερινά, αλλά κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται ούτε για τον θάνατό τους, ούτε και για τους λόγους που οδηγήθηκαν στην απόλυτη απελπισία και στην απόφαση να… εγκαταλείψουν;

Δυστυχώς, η δημοσιογραφική αναλγησία των κυβερνο-παπαγάλων και των εκδοτών που διάγουν παράλληλο βίο με την κυβέρνηση της τρόικας και των μνημονίων, αποκρύπτει τα στοιχεία, επειδή είναι φρικιαστικά.
Φαίνεται, πως τα μεγέθη είναι πλέον τόσο μεγάλα, που μόνο ως στατιστικά στοιχεία προσεγγίζονται και θα δημοσιοποιηθούν κάποια στιγμή μετά από μερικά χρόνια…
Αυτές οι αυτοκτονίες είναι δολοφονίες, επειδή οι αυτόχειρες οδηγήθηκαν στην απελπισία από τις κυβερνητικές αποφάσεις, από τα κυβερνητικά μέτρα, από την κυβερνητική επίθεση που μπορεί να σκοτώνει νόμιμα και οι ευθύνες να μεταβιβάζονται στο... θύμα!

Είναι ο θάνατος στατιστικό στοιχείο;
Ίσως να είναι για τα πολιτικά αποβράσματα που πριν χρόνια ομολογούσαν πως είναι φυσιολογικό να αυξάνονται οι θάνατοι όπου πηγαίνει το ΔΝΤ.
Όμως, επειδή όλοι μας γνωρίζουμε το πρόβλημα, καλό θα ήταν να ενημερώνουμε τα έγκυρα εναλλακτικά διαδικτυακά μέσα (και όχι τους εγκάθετους διαδικτυακούς πρόθυμους παπαγάλους που επαναλαμβάνουν πρόθυμα και αβίαστα την τροϊκανή προπαγάνδα), προκειμένου αυτή η τραγική -και καλά κρυμμένη από την κυβέρνηση- αλήθεια να γίνεται γνωστή σε όλους τους υπόλοιπους. Για να ξέρουμε τα πραγματικά χτυπήματα που δεχόμαστε. Για να ξέρουμε τις απώλειες αυτού του πολέμου που μας κήρυξε μία διεθνής συμμορία. Πρέπει να υπάρχει καταμέτρηση, για να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν στους… «υπεύθυνους».

Και δεν είναι μόνο οι αυτοκτονίες…
Το έγκλημα των κυβερνητικών ψυχοπαθών που υποδύονται πως κυβερνούν την χώρα, δεν σταματάει στην αποσιώπηση των αυτοκτονιών. Το έγκλημα συνεχίζεται και με άλλα πρόσωπα, όπως αυτό της κατακόρυφης αύξησης της εγκληματικότητας εκείνης που αφαιρεί ανθρώπινες ζωές Ελλήνων πολιτών με βίαιες εισόδους στα σπίτια τους.

Είναι όλοι εκείνοι οι θάνατοι που βαφτίζονται «κλοπές» στα αστυνομικά δελτία. Είναι όλοι εκείνοι οι θάνατοι μοναχικών ανθρώπων ή συμπατριωτών μας που βρέθηκαν κάποια στιγμή μόνοι τους σε ερημικό σημείο (ακόμη και μέσα στις πόλεις).
Είναι όλοι εκείνοι που συναντήθηκαν με κάποιον «καημένο λαθρομετανάστη» που τους δολοφόνησε για να τους ληστέψει.

Ανίκανοι να κυβερνήσουν, ικανότατοι να... δολοφονήσουν
Θάνατοι επί θανάτων, που καταλογίζονται ως ληστείες και όχι ως εγκλήματα…
Θάνατοι επί θανάτων, αφού η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να επαναφέρει την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών, αλλά τους εγκαταλείπει στις ορέξεις των «καημένων λαθρομεταναστών».
Θάνατοι επί θανάτων, σε μία χώρα που έγινε χώρος, αλλά και ζούγκλα, όπου τα θηρία μπορούν να εξασφαλίζουν την «τροφή» τους μέσα από τους ανυπεράσπιστους γηγενείς κατοίκους…

Αυτή η κυβέρνηση λέγαμε πως είναι κυβέρνηση υποταγής στα ξένα συμφέροντα, λέγαμε πως είναι κυβέρνηση οικονομικών δολοφόνων, λέγαμε πως είναι κυβέρνηση σύγχρονων τσολάκογλου που για την δόση της εξουσίας και της εφήμερης (κυριολεκτικά) δόξας τους, παρέδωσαν μία χώρα σε έναν ζωντανό εφιάλτη.

Αυτή η κυβέρνηση φέρει τις ίδιες ευθύνες με όλες τις προηγούμενες και οι καθημερινοί θάνατοι συμπατριωτών μας είναι η απόδειξη της ενοχής της…
olympia.gr

3 σχόλια:

  1. ΑΠΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΟΣΟ ΤΟ "ΠΟΤΗΡΑΚΙ" ΕΝΟΣ ΑΕΡΟΒΟΛΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΩΝ 4.5mm ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΙΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΕΥ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΚΛΕΙΣΤΡΟ ,ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ".ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΣΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΣΟ ΟΙ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΝΟΝΟΙ,ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΘΕΑΡΕΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ" ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΣΚΟΤΟΥΣ,ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΕΝΩ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ "ΔΕΡΝΕΙ" ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΜΕΣΑ" ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ (ΥΠΟ)ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ -ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΙΩΣΙΜΕΣ Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΑΝ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ.


    ....

    ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ,ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ "ΡΙΞΕΙ" ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ !

    ΕΔΩ ΦΥΣΙΚΑ ΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ,ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΣΑΡΑΝΤΑ (40) ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ.
    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΣΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΥΜΙΖΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ).

    ΕΤΣΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ,ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ,ΙΣΩΣ ΕΓΩ ,ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΜΑΡΤΟΥΝΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ "ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ) Ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΌΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ !

    "Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ" ΔΗΛΑΔΗ.
    ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΝΓΚΙ-ΤΙΝΓΚΙ (@@)ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ .....ΕΤΣΙ ΘΑ "ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ"

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΕΔΩ

    http://www.youtube.com/watch?v=Me-ntFbU8TU




    Στίχοι: Δημήτρης Ευαγγελίδης
    Μουσική: Μενέλαος Θεοφανίδης
    Πρώτη εκτέλεση: Δανάη, Στέλλα Γκρέκα
    Άλλες ερμηνείες: Έλενα Κανόνη || Διονύσης Σαββόπουλος & Αλέκα Κανελλίδου ( Ντουέτο ) || Αρλέτα

    Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα
    πάμε να ζήσουμε σε κόσμους μακρινούς
    να βγούμε λίγο απ' της ζωής την καταιγίδα
    και να γνωρίσουμε καινούργιους ουρανούς.

    Χτες πρωταντίκρισα την πρώτη μου ρυτίδα
    υπάρχουν τόσα στη ζωή που δεν τα είδα.
    Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα
    σε κάποια μέρη που δεν ξέρει ούτε ο νους.




    ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ,ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .

    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ,ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσαμε να τραγουδάμε όλοι μαζί με αλλαγμένους στίχους το τραγουδάκι.

    "Πάμε στο διάολο με βάρκα τη κατάρα
    πάμε να ζήσουμε σε τόπους μακρινούς,
    να βγούμε λίγο απ' της ζωής την καταιγίδα
    και να γνωρίσουμε καινούργιους ουρανούς.

    Χθες πρωταντίκρισα την αδικία
    υπάρχουν τόσα στη ζωή μου που θα δω
    Πάμε στο διάολο με βάρκα τη κατάρα
    και υπομένουμε τα @@ μας τα δυο !



    Σημείωση
    Αναφερόμενος στο "χθες" εννοώ πριν 40 χρόνια .
    Αναφερόμενος στα @@ μας τα δυο .......ε όλοι καταλαβαίνετε σε ποιους αναφέρομαι ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή