Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Ο Κώστας Δεληγιάννης έστειλε στην εφημερίδα μας την
παρακάτω δήλωση-απάντηση για το κουκουλοφορικό blog "κλισιοσκοπιο", απευθυνόμενος όμως προς τους Χάλκο-Αναγνωστόπουλο, δείχνοντας ευθέως ότι πίσω από τους κουκουλοφορους του διαδικτύου σε Χολαργό-Παπάγου είναι οι δύο ...άνθρωποι του Νικολάου. Το μήνυμα του Κώστα Δεληγιάννη έχει ως εξής:
"Επειδή οι νεαροί "δημοσιογράφοι του κλισιοσκοπίου προαναγγέλλουν αποκαλύψεις σε βάρος μου, σίγουρα ύστερα από συνεννόηση με τον Νικολάου, τους προειδοποιώ πριν γράψουν οτιδήποτε να μην υιοθετήσουν ό,τι τους πει αλλά να εφαρμόσουν την βασική αρχή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, που λέει ότι πρέπει να ζητείται και η άλλη άποψη. Είναι έτσι Μανώλη Χάλκο; Τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ότι στα 7 χρόνια που σε είχα κοντά μου και σε τίμησα με τον τίτλο του αρχισυντάκτη του "Αντίλογου" θα είχες μάθει ότι δεν γράφουμε ό,τι μας λένε πριν διασταυρώσουμε την είδηση. 
Όσον αφορά εσένα Άγγελε, εσύ ξέρεις. Και για την επιταγή το έχουμε συζητήσει πολλές φορές όταν εσύ μου έλεγες για τον δικό σου πόνο. Αν θέλεις ξαναλέμε και δημοσίως τον πόνο σου...."  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου