Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΙΚΟ BLOG!


Το κουκουλοφορικό blog το οποίο φαίνεται να έχει αναλάβει εργολαβικά να στηρίζει τον Νικολάου, ταυτίζεται απόλυτα με τις θέσεις του. Μονίμως δε και επί σταθερής βάσεως επιτίθεται με ύβρεις και συκοφαντίες σε βάρος του τοπικού τύπου.  Και όταν το "κλισιοσκόπιο" λέει τοπικό τύπο,τον οποίο μονίμως χαρακτηρίζει "συκοφαντικό",  διευκρινίζει ότι εννοεί τον Κουγιουμτζόπουλο, τον Βραχιολίδη και τον Καραμανέα. Τους τρεις δηλαδή τοπικούς εκδότες που ...συμπτωματικά ο Νικολάου χαρακτήριζε "συκοφάντες" καθ'όλη σχεδόν την δημαρχιακή του θητεία και τους οποίους είχε μηνύσει αλλά και τους θεωρεί ακόμη και σήμερα υπεύθυνους για την ήττα του στις προηγούμενες εκλογές!

Από τους τοπικούς εκδότες,  το "κλισιοσκόπιο" εξαιρεί την Παρίση, τον Οικονόμου και κυρίως, το ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ!!! Συμπτωματικά πάλι, στον Δεληγιάννη είχε θητεύσει ως αρχισυντάκτης στην εφημερίδα του επί 7 χρόνια, ο Χάλκος!
Σήμερα βλέπουμε τον Δεληγιάννη να ονομάζει ευθέως τους Χάλκο και Αναγνωστόπουλο ως υπεύθυνους του "κλισιοσκοπίου". Και οι δύο αυτοί (Χάλκος-Αναγνωστόπουλος) είναι στενοί συνεργάτες του Νικολάου και τον στηρίζουν αναφανδόν και στις επόμενες εκλογές. 

Συνεπώς, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία και όσα λέει ο Δεληγιάννης το "κλισιοσκόποιο" πρόκειται για ένα κουκουλοφορικό blog, ανθρώπων του Νικολάου!
Κύριε Νικολάου, στο "κλισιοσκόπιο" και τις άθλιες μεθόδους που χρησιμοποιεί βρήκατε στήριγμα; 
Τι σχέση λοιπόν έχετε με αυτό το βδελυρό blog το οποίο κρύβεται σε internet  cafe' και δεν μπορεί να το εντοπίσει ούτε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου