Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙας ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Την άρση ασυλίας (εκτός των τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής) και του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Βασίλη Καπερνάρου αποφάσισε η βουλή, ενώ απέρριψε το αίτημα για άρση ασυλίας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Διακάκη και στις τέσσερις υποθέσεις για τις οποίες είχε ζητηθεί!!..
Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τις τρεις πρώτες υποθέσεις για τις οποίες είχε ζητηθεί η άρση ασυλίας της κυρίας Διακάκη, υπέρ ψήφισαν 80 βουλευτές, κατά 144, παρών 11 και 1 άκυρο. Για την τέταρτη υπόθεση, υπέρ ψήφισαν 80 βουλευτές, 142 κατά, παρών 11, 1 άκυρο και 2 λευκά. Άρα το αίτημα της εισαγγελίας απορρίφθηκε.
Για την άρση ασυλίας του κ. Καπερνάρου, υπέρ ψήφισαν 232 βουλευτές, κατά 2, παρών 1 και βρέθηκε και 1 άκυρο . Άρα το αίτημα της εισαγγελίας έγινε δεκτό.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος κατηγορείται για την πράξη της ηθικής αυτουργίας σε απιστία με περιουσιακή ζημιά 30.000 ευρώ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Διακάκη κατηγορείται για το αδίκημα έκδοσης έξι ακάλυπτων επιταγών κατ΄ εξακολούθηση.


dexiextrem.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου