Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η ΛΕΠΕΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...

Οι δηλώσεις της προέδρου του εθνικιστικού γαλλικού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο (FN)» Μαρίν Λεπέν, η οποία ευχήθηκε να «διαλυθεί» η Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα κάλεσε τους Γάλλους να «συμμετάσχουν σε αυτό, αν δύναται» δείχνουν ότι το διακύβευμα στις ευρωεκλογές θα είναι πολύ μεγαλο, και από αυτό θα εξαρτθεί και το μέλλον της ΕΕ.
«Πώς να βελτιώσουμε την ΕΕ; Αρχικά καταστρέφοντάς την», είπε η Λεπέν μιλώντας σε αγγλοσάξονες δημοσιογράφους, προσθέτοντας πως κατά τη γνώμη της «στην παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να υποστεί μεταρρυθμίσεις».
Όπως είπε, ακόμη, επιθυμεί το Εθνικό Μέτωπο να αναδειχθεί «πρώτο κόμμα στη Γαλλία» στις φετινές ευρωεκλογές.
«Πρέπει να αναμένουμε όλα αυτά να διαλυθούν, να συμβάλουμε σε αυτό αν είναι δυνατόν, ώστε να αναδυθεί η ιδέα μιας Ευρώπης ελεύθερων κρατών, όπως αυτή είχε διαμορφωθεί στο μυαλό του στρατηγού Ντε Γκολ», υπογράμμισε η Γαλλίδα πολιτικός.
Σύμφωνα με τη Λεπέν, «προφανώς αυτό περνά από τη διάλυση της μεγάλης πλειονότητας των υπαρχουσών δομών της ΕΕ».
«Δεν αναμένω παρά ένα πράγμα από το ευρωπαϊκό σύστημα, να εκραγεί», σημείωσε. «Ο ρόλος που θα διαδραματίσουμε εμείς, οι πατριώτες βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου, θα είναι κυρίως να εμποδίσουμε οποιαδήποτε νέα επέκταση, κάθε περαιτέρω επέκταση αυτής της ευρωπαϊκής ομοσπονδιακής ένωσης», τόνισε.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου