Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΞΥΔΗΣ: "ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ"! Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο Δήμαρχος Ξύδης κατά τη σημερινή κοπή πίτας των εργαζομένων του Δήμου Παπάγου -Χολαργού αφού ευχαρίστησε τους δημοτικούς υπαλλήλους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο δήμο και για την άψογη συνεργασία που είχαν, δήλωσε συγκινημένος ότι αυτή η χρονιά είναι η τελευταία που θα είμαι μαζί σας ως Δήμαρχος. 
Ένας δήμαρχος που επί 20 και πλέον έτη παρέμεινε ο πρώτος πολίτης του Παπάγου και πρώτος πολίτης και τα τελευταία 3 1/2 χρόνια πρώτος πολίτης του Χολαργού, αποχωρεί οριστικά από τη δημαρχία σε λίγους μήνες! 

3 σχόλια:

  1. Καλά μη λες μεγάλα λόγια γιατί ο Ξύδης αυτή την ηρωική έξοδο την έχει αναγγείλει δύο φορές μέχρι τώρα και πάντα τελευταία στιγμή επανερχόταν δριμύτερος . Άλλωστε οι τελευταίες κινήσεις του αν τον παρακολουθήσει κανείς μόνο δήμαρχο προς αποχώρηση δεν σημαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την 1η Ιανουαρίου 1995 μέχρι σήμερα είναι 28,476 χρόνια (για την ακρίβεια). Θα μπορούσε, όμως, να μείνει άλλα 17,26 (για την ακρίβεια). Τί κρίμα ....
    Αυτό που με προβληματίζει είναι ποιός θα κάνει από δω και πέρα αποχετεύσεις, διότι αν ξανασυγκινηθούν έτσι οι υπάλληλοι θα πλημμυρίσει το Δημαρχείο απ' τα δάκρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που θα μας λείψει (αν και εφόσον) είναι η καθημερινή επαφή με τους Χολαργιώτες κθώςκαι η συμπαράστασή του στα προβλήματά τους !!! Βρε ουστ και συ και οι Δασκαλόπουλοι, Αποστολόπουλοι και όλο το συνάφι σου , που μας το παίζουν και υποψήφιοι και δεν ντρέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή