Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ο ΤΙΓΚΑΣ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ενοποίηση των Υπηρεσιών Καθαριότητας
Πρόγραμμα και Δεσμεύσεις (συνέχεια...)
του
 Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα

Υποψηφίου Δημάρχου
 
Πριν από λίγες μέρες η παράταξή μας, η « Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση » διατύπωσε ένα μέρος του προγράμματός της και πιο συγκεκριμένα τις προτάσεις της σχετικά με τη σταθερή και αμετακίνητη πεποίθησή μας για την Ουσιαστική Ενοποίηση των δύο πρώην Δήμων του Χολαργού και του Παπάγου.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι στον αγώνα για τη λειτουργία του Όμορφου Δήμου μας δεν υπάρχουν προσεγγίσεις των προβλημάτων με τοπικιστική προτεραιότητα και νοοτροπία. Θα θέλαμε λοιπόν να σταθούμε, σε μία από τις προτάσεις μας που οδηγούν εκ του ασφαλούς σε επιτυχία της προσπάθειας αυτής και είναι η «Ενοποίηση των Υπηρεσιών Καθαριότητας».
        Με την Ενοποίηση των υφισταμένων δύο υπηρεσιών καθαριότητος σε μία ενιαία, με ένα πρόγραμμα αποκομιδής, κοινό προσωπικό και μέσα και ένα πεπειραμένο και αποτελεσματικό Αντιδήμαρχο πιστεύουμε ότι θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό είναι το πρώτο και  ένα από τα μεγαλύτερα βήματα που θα πρέπει να κάνουμε για την ουσιαστική ενοποίηση των δύο προαστίων.
        Ο επί κεφαλής Αντιδήμαρχος θα έχει την δυνατότητα να διακινεί και χρησιμοποιεί το προσωπικό και τα  μέσα όπως αυτός κρίνει, χωρίς να ζητά οποιουδήποτε την άδεια με σκοπό ένα και μόνο, να υπάρχει η ίδια καλή εικόνα καθαριότητας και στα δύο προάστια. Θα μπορεί δηλαδή με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να διαχειρίζεται τα περίπου 66 πάσης φύσεως αυτοκίνητα και τα 96 άτομα  καθαριότητος.  Όλα αυτά βέβαια πάντα σε στενή  συνεργασία με τους εργαζόμενους.
        Με αυτό τον τρόπο η υπηρεσία καθαριότητας θα μπορέσει να ασχοληθεί καλύτερα και πιο αποτελεσματικά, με:
·         Την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου μας.
·         Την αποκομιδή των απορριμμάτων.
·         Το πλύσιμο των δρόμων, πλατειών και λοιπών ελεύθερων χώρων.
·         Την ανακύκλωση υλικών.
·         Την οδοσάρωση με χειροκίνητα και μηχανικά μέσα.
·    Την απόσυρση παντός υγρού ή στερεού υλικού που ρυπαίνει το περιβάλλον.

        Έτσι αντιλαμβανόμεθα και έτσι θα μεγιστοποιήσουμε την απόδοση της υπηρεσίας καθαριότητας για το καλό των δημοτών και κατοίκων του Όμορφου Δήμου μας για ένα Δήμο που από τη  Λεωφόρο Κατεχάκη ως την Οδό Αρκαδίου, που είναι τα όρια του Δήμου μας, θα λάμπει. 
Όλα όσα αναφέρθηκαν ενδεικτικά πιο πάνω αποτελούν για μας στην «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση» δεσμεύσεις διαρκείς και ανταποκρίνονται με απόλυτη συμβατότητα στο λογότυπο της παράταξής μας που είναι « Στο επίκεντρο ο δημότης ».

Για τον Καινούργιο Χρόνο ευχόμαστε                       σε όλες και όλους Yγεία και «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ».


1 σχόλιο:

  1. Όσες προτάσεις και να κάνεις το μόνο που πετυχαίνεις είναι να χάνεις τα λεφτά σου και να κερδίζει ο κάθε Μάκης . Παπαγιώτης δήμαρχος δεν βγαίνει πριν το 2.185 μ.Χ. Ξυδικά κατάλοιπα δεν ξαναπαίρνουν εξουσία ποτέ. Ο Χολαργός δεν ξεχνάει και έρχεται η ώρα που θα μπουν όλα στη θέση τους και τότε ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή