Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Για όσους κινδυνεύουν να χάσουν το λογαριασμό με τους τόσους πολλούς υποψηφίους δημάρχους στον δήμο Παπάγου-Χολαργού, σας τους δίνουμε για να μην μπερδευτείτε. Υπόψιν ότι ακόμη υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να αυξηθούν οι υποψήφιοι. 
Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1. ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Προερχόμενος από την παράταξη του νυν Δημάρχου, διέτελεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ενώ σήμερα είναι Πρόεδρος ΔΟΚΜΕΠΑ.

2. ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Προερχόμενος από την παράταξη του νυν Δημάρχου και είναι μονίμως Αντιδήμαρχος από το 2011 μέχρι και σήμερα. Παλαιότερα ήταν επικεφαλής δημοτικής παράταξης με την οποία είχε καταφέρει να πάρει το εκπληκτικό ποσοστό του 25% έχοντας την στήριξη του τοπικού ΚΚΕ. 

3. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΖΗΚΑΣ
Επικεφαλής του "Δικτύου Πολιτών" με το οποίο εξελέγη δημοτικός σύμβλουλος από το 2011 και θα κατέβει και πάλι επικεφαλής του ίδιου σχήματος έχοντας αυτή τη φορά την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.


4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ
Προέρχεται από την παράταξη της προηγόυμενης δημοτικής Αρχής στην οποία διετέλεσε για μεγάλο διάστημα Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και Πρόεδρος των ΚΑΠΗ. 

5. Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Ουδέν άλλο σχόλιο.


6. ΧΡΥΣΑ ΠΑΡΙΣΗ
Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της πρόσφατα, προέρχεται από του Παπάγου και εξελέγη κοινοτική σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Ξύδη, είναι δε Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Παπάγου


7. ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ
Είναι δημοτικός σύμβουλος εκλεγείς με τη στήριξη του ΚΚΕ και αναμένεται να κατέβει για πρώτη φορά επικεφαλής δημοτικής παράταξης.

8. ΚΩΣΤΑΣ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΤΙΓΚΑΣ
Προέρχεται από την παράταξη "Ενεργοί Δημότες" ενώ παλαιότερα ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου, πόλη από την οποία έλκει την μεγαλύτερη δυναμική του.


Στους υποψηφίους Δημάρχους ήταν και ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ ο οποίος ήταν από τους πρώτους που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, έκανε μάλιστα και εκδήλωση σε κοσμικό κέντρο του Παπάγου, ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει δύο εκλογικά κέντρα και ότι θα τιμήσει του ιατρούς των Πολυϊατρίων του Δήμου, μέχρι και συνάντηση και φωτογραφία έβγαλε με τον ιδιαίτερο του Σαμαρά Δ. Κανελλόπουλο θέλοντας να τονίσει τη στήριξη που είχε η υποψηφιότητά του, ωστόσο εξαφανίστηκε από το προσκήνιο εντελώς απότομα χωρίς να δώσει κανένα στίγμα ζωής. Ούτε μια ανακοίνωση δεν εξέδωσε που να εξηγεί την στάση του προς τους δημότες οι οποίοι πίστεψαν στην υποψηφιότητά του. Κυριολεκτικά έριξε ρολά και εξαφανίστηκε. Εμείς ελπίζουμε να είναι καλά στην υγεία του. Συνεπώς, η υποψηφιότητα του κ. Στάϊκου δεν υφίσταται. 


Δεν πρέπει πάντως να θεωρήσει κανείς απίθανο να δούμε δύο ακόμη υποψηφιότητες στο προσκήνιο. Η μία είναι της Χριστίνας Πολυκαλά η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με το "Δίκτυο Πολιτών" (αν δεν τα βρει δήλωσε ότι θα κατέβει ανεξάρτητη)  και η άλλη είναι του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου. Ενδεχομένως στις 8 Προτάσεις που θα ανακοινώσει ως "Εν Δράσει" την ερχόμενη Τετάρτη, ίσως τεθεί και από παρισταμένους το θέμα της υποψηφιότητας του εκδότη-δημοσιογράφου.  


Σχόλιο: Για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, οι υποψήφιοι μπήκαν με αλφαβητική σειρά. 

2 σχόλια:

  1. Το σκατό στην καλτσούλα, Μακούλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη φοράδα-γκανιάν την άφησες τελευταία Μακούλη ; Αυτή θα κυβερνήσει την Ελλάδα, θα αδελφοποιήσει τον Παπάγο με την Οδησσό και γενικά θα σώσει την πατρίδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή