Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ!!! Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!

Αυτά τα άτομα που απαρτίζουν το ελληνικό κοινοβούλιο είναι για ομαδικές μούντζες. Σαν τα πρόβατα θα πάνε να ψηφίσουν ό,τι τους έχουν διατάξει οι τοκογλύφοι! Όπως ο Χρυσοχοϊδης δεν διάβασε το μνημόνιο, έτσι και σε αυτά τα πρόβατα της βουλής τους έδωσαν να διαβάσουν μέα σε 24 ώρες, 223 σελίδες το Νομοσχεδίου και 263 διατάξεις που καταργούνται! Αν είναι δυνατόν να προλάβουν να τα διαβάσουν και να ξέρουν τι ψηφίζουν! Ό,τι θα έχουν καταλάβει τα πρόβατα θα καταλάβουν και αυτοί! Οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουν ό,τι έκανε και ο Χρυσοχοϊδης που ψήφισε το Μνημόνιο χωρίς να το έχει δικαβάσει. Και αυτοί λοιπόν δεν χρειάζεται να διαβάσουν ούτε λέξη. Αφού έχουν πάρει εντολή να ψηφίσουν "ναι" και μάλιστα με την μορφή του κατεπείγοντος, σιγά μην κάτσουν και διαβάσουν! 
Θα ψηφίσουν λοιπόν ως πρόβατα, ρίχνοντας την Ελλάδα ακόμη πιο βαθιά στον βο΄ρυκο! Και το βράδυ θα κοιμηθούν όοι τους ήσυχοι!!! Θα έχουμε πάρει την δόση...για να την ξαναπειστρέψουμε αμέσως στους τοκογλύφους! Γι' αυτό είναι το κατεπείγον!!! 
Δείτε την φωτό και καταλάβετε τι συμβαίνει στη βουλή. Οι 3 λύκοι είναι οι τροϊκανοί, Τόμσεν, Μαζούτ και Μορς οι οποίοι επιτηρούν τα πρόβατα-βουλευτές που σε λίγο θα ψηφίσουν τον νέο κατατεμαχισμό της Ελλάδος και των Ελλήνων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου